Tablett Linne rund  av Dixie fr. 70:-

Produktbeskrivning

Tabletter från Dixie, tillverkade av 100 % lin som är ett av världens äldsta textila växtfiber. Lin odlas i länder som har ett ganska regnigt och svalt klimat, bland annat Kina och vissa delar av Europa. Linet utvinns genom att man frilägger de fibrer som ligger i linplantans stjälk. Det är en komplicerad process som leder till ett vackert lingarn. Tabletterna doppas i en stärkelseblandning bestående av 60 % polyetylen och 40 % vinylacetat monomer. Stärkelsen är ofarlig för människors hälsa. Infärgning av linet sker med AZO fria färgmedel.

Tabletterna är testade och godkända enligt EU:s REACH regulation, en förordning som reglerar all import från Asien till EU-länder. Finns i en mängd olika färger.

Skötselråd: Skölj i ljummet vatten, borsta lite med diskborste och diskmedel. Stryk tabletterna på medelvärme mellan två handdukar vid behov.

Mått: ø 38 cm.

Tablett Linne rund  från Dixie

Varianter

Blygrå70:-
Bläckblå70:-
Grå70:-
Kamel70:-
Oceangrön70:-
Svart70:-

Vänligen notera att det kan finnas en viss variation i sortimentet mellan våra butiker. Hör gärna med din butik om det är möjligt att ta hem din önskade vara på beställning. 

Till toppen