Jobba på Norrgavel

BUTIKSCHEF UPPSALA

Vi söker dig som vill ta chansen att bli vår kollega på Norrgavel och som vill axla rollen som den dagliga ledaren i vår fina butik i Uppsala. Tjänsten är initialt ett vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning. 

 

Arbetsområden

 • Du deltar aktivt i försäljningen av våra möbler och övrigt sortiment.

 • Du ansvarar för den dagliga driften av butiken och alla dess beståndsdelar, i nära samarbete med ledningsgruppen för Norrgavel.

 • Du driver det dagliga försäljningsarbetet och coachar ditt team mot uppsatta mål.

 • Du arbetar med verksamhetsplanering, rapportering, resultatuppföljning, fakturering samt reklamationshantering.

 • Du arbetar med schemaplanering, avtal, rekrytering, lönesättning och medarbetarsamtal

 • Du planerar för och håller regelbundna informations- och arbetsmöten.

 

Din bakgrund och dina egenskaper

Du har relevant erfarenhet av liknande uppgifter. Du drivs av att sälja, utveckla och skapa resultat. Du leder, bygger och utvecklar ditt team för att nå gemensamma mål. Du är en tydlig kommunikatör och har lätt för att inspirera, engagera och leda andra. Du ser värdet av att bygga och vårda relationer. Våra kunder är det viktigaste vi har och att ge och förmedla bra service är självklart för dig. 

Du behöver även ha förmåga att planera och prioritera samt att arbeta fysiskt och följa med i butikens alla tempoväxlingar. Du har ett kommersiellt förhållningssätt, är mån om, och eftersträvar, att butiken presenteras på bästa sätt varje dag. Du bör vara en handlingskraftig person som ser till att saker blir gjorda. Ha öga för detaljer såväl som för helheten.  

 

Kvalifikationer

 • God ekonomisk kunskap

 • Utbildad inom Ekonomi/Marknad/Butikschef/Ledarskap

 • Minst 2 års erfarenhet av liknande tjänst, alt avdelningschef/säljledare

 • Erfarenhet av butiksdatasystemet Pyramid är meriterande

 

Start 2018-04-02 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

PROJEKTLEDARE PRODUKTUTVECKLING MÖBLER
NORRGAVEL AB MALMÖ

Norrgavel ökar takten i produktutvecklingen och söker dig som vill ta ansvar för att driva och säkerställa processen från idé till godkänd möbel.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter & ansvar
 • utifrån input från designer och produktutvecklare med flera ansvara för att sammanställa underlag för nya och förädlade Möbler; ritningar, specifikationer och föreskrifter.
 • kommunicera dessa med våra leverantörer, och i samråd med produktutvecklare och med stöd av QC, driva och säkerställa arbetet fram till godkänd prototyp/likare enligt tidplan.
 • driva och säkerställa att förpackning, leverans-kitmonteringsanvisningar och skötselråd avsedda för slutkund färdigställs, liksom att Marknads- och Försäljningsorganisation förses med produktfakta och -argument.
 • sammanställa och analysera försäljningsstatistik, reklamationer och önskemål från försäljningsledet om förädling och utveckling av befintliga möbler, och med utgångspunkt i det prioritera, föreslå och efter beslut projektleda förändringarna på sätt enligt ovan. 
arbetet samverkar du med många personer; förutom Norrgavels medarbetare också med underleverantörer, konsulter & spetskompetenser.  
 
Din bakgrund & kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen och framgångsrik erfarenhet som projektledare. 
Du måste ha erfarenhet från möbel- eller träindustri, vara lyhörd och ha hög social kompetens. 
Du 
har affärsnyttan för ögonen, du älskar detaljer, är praktisk lagd, kreativ och mycket "hands on" i projekten när det behövs för att säkerställa dead-linesDagligen kommer du att ställas inför problem som måste lösas, vilket innebär att du har ett flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt. God talad och skriven engelska, förutom svenska, är ett krav. Du behärskar förstås Excel och har du kunskap i CAD-programmet Solid Works är det meriterande.   
 
Du drivs av din nyfikenhet och att skapa resultat, är bekväm med att arbeta med många olika sakerparallellt, samtidigt som du har god ordning på all dokumentation. Du har möjlighet och villighet att resa i tjänsten. 
För att trivas hos oss och kunna göra ett bra jobb, tror du på Norrgavels koncept, vår värdegrund och vad vi står för.   
Din arbetsplats är primärt vårt kontor i Malmö. Du rapporterar till Nirvan RichterCreative director, designer och sortimentsansvarig Möbler. Resor i Sverige och Europa.
 
Är du intresserad och vill söka tjänsten? Vänta inte med din ansökan! Vi gör kontinuerligt urval och kallar till intervjuer. Hittar vi rätt bestämmer vi oss eventuellt innan ansökningstiden går ut.  
 
I din ansökan vill vi också att du anger referenser som kan intyga din förträfflighet som projektledare.
 
Till toppen