Jobba på Norrgavel

Vi söker säljare på extra och deltid i Stockholm

På Norrgavel strävar vi efter att ge kunderna oöverträffad service i det personliga mötet och en visuell upplevelse genom presentation av Norrgavels möbler och inredning. Tillsammans jobbar vi med en gemensam värdegrund mot tydliga mål.

Arbetsuppgifter
Din främsta arbetsuppgift är att på ett engagerat sätt bidra till att butikens försäljnings- och resultatmål nås. Du arbetar aktivt med försäljning och tar hand om våra kunder i butiken, i telefon och på mail. I arbetsuppgifterna ingår också att skapa kommersiella och inspirerande miljöer och exponeringar utefter Norrgavelskoncept och sortiment. Det är ett varierande arbete och där tempot ofta är högt.

Erfarenheter

  • Dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse av personlig försäljning/service samt förmågan att driva affärer till avslut.
  • Butikskunskap och ett stort sinne för ordning och reda som lockar till köp.
  • Datorvana och gärna erfarenhet av butikssystemet Pyramid.

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som har intresse av möbler och heminredning och som har en god förmåga att hålla ordning och brinner för service - både mot våra kunder och internt. Vi värdesätter ett positivt engagemang och eget driv mot butikens gemensamma mål. Som en del i vårt team är det viktigt att kunna ta egna initiativ och klara av att jobba i ett högt tempo - både självständigt och tillsammans med Dina medarbetare.

Passar detta in på Dig?

Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid och innefattar kvälls- och helgarbete, med tillträde omgående.

Skicka din skriftliga ansökan tillsammans med CV och personligt brev via e-post till linda.hanson@norrgavel.se

Vi vill ha din ansökan senast den 8 oktober 2017. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Till toppen