Nirvans tankar

… årets jul, våren 2014, hösten 2014…

2013-10-31 14.07.08Det är kul. Livet, arbetslivet… ingen av mina dagar är den andra lik; igår slukades förmiddagen av möte med banken – sådär kul :) – efter lunch presentation med arkitektkontor av inredningsuppdrag med Norrgavelmöbler i fantastiska lundensiska studenthus, följt av sortimentsgenomgång med VD-Christer av hela vårt utbud av förvaringsmöbler. Idag snurrar hela året på vårt huvudkontor i Malmö… på fikabordet damp julfoldern från tryckeriet ner och i ateljén har Inger och Rebecka dukat upp för julfotografering, foto-Markus kom just innanför dörren – handmålade dukar, nya linnevävar och doft av saffran.

2013-10-31 14.04.33

Parallellt håller Inger och jag på med butikernas vårskyltningar, så mitt arbetsrum är belamrat med träprover, textil och färger, nyheter bland kuddar, belysning och beslag – Gunilla Axén har specialdesignat textil som vi sätter på vår 20-års jubilerande träsoffa. Tomas och jag fattar sista besluten om vårens nya möbelbeslag (som vi såg på Inter Zum-mässan i maj) samtidigt som möbelnyheter till hösten 2014 börjar ta form nere i prototypverkstaden – om gudarna är med oss får vi kanske se en ny träfåtölj! Arbetsveckorna är verkligen intensiva, så när helgen kommer är det skönt att bara titta ut över havet.

2013-10-31 14.18.40

3 kommentarer

  1. Jennie Johansson

    Härligt det låter! Ska bli spännande att se :)

  2. Camilla
    • Kul att du gillar det runda matbordet – jag har det själv och njuter av att det så enkelt kan förlängas så mycket.

Till toppen