Nirvans tankar

Kollage – nytt i butikerna

ur skissboken 3 juni 2014

ur skissboken 3 juni 2014

I våras reste jag till Köpenhamn, Paris och Italien med Inger Wibell, som är ansvarig för Norrgavels sortiment utöver möblerna. Vi besökte mässor, utställningar, leverantörer, butiker och kollade på nya produkter, textilier mm. Allt kondenserar sedan ihop till olika kvaliteter eller stilar som vi gillar. Och som vi vill visa.

 

2014-06-04 14.40.57Norrgavels butiker har alltid haft möblerade miljöer – ofta hela rum med målade väggar, mattor, gardiner, växter mm; ungefär som det kan se ut hemma – tillsammans med separata delar för t ex mattor, belysning, glas & porslin.

I höst – med start idag – har vi byggt upp tre kollage som ett nytt sätt att visa hur sakerna är tänkta att passa ihop.

2014-06-04 14.41.14Besök närmaste Norrgavelbutik för att se hur det blev: Pastell, Indigo och Nyanser av grått!

 

En kommentar

  1. Men vad roligt Malin att bli uppme4rksammad hos dej, och se5 ftinasatskt roligt det skulle vara om ni kunde titta in ne5gon ge5ng…nu vet ju du att Norrfrid inte ligger hf6gre upp e4n halvve4gs i Sverige ;).Och du, se5 fort du sle5r upp portarna kommer det bli en livsnjutarresa till Sme5land ockse5!Ha det gott,Eija

Till toppen