Nirvans tankar

Skymning & nya butiker

lervikLägenheten i Malmö är utlånad till filminspelning av några sekvenser ur nästa säsong av Bron, så jag förlängde helgen ute på Bjäre… tänker ofta att det gränsar till idioti att inte njuta varje solnedgång här – säger som min mor, man tröttnar aldrig; varje skymning är unik. Detta efter lunch utomhus i fullkomligt strålande sol (något vi inte varit bortskämda med under hösthelgerna), följt av uppkopplat skrivbordsarbete med avbrott för joggingrunda över ängarna längs havet; solen dök ned bakom Kullen då jag passerat sista kohagen.

Senaste tiden har vi jobbat mycket med norrgavel-butikernas utformning. Oslobutiken har bytt adress till Bogstadveien – den traditionella shoppinggatan som just genomgått en flerårig förnyelse; härligt att kunderna lättare hittar oss! I februari utökar vi till dubbla storleken och i samband med det förverkligar vi en längtan vi länge haft; att ännu tydligare sammanföra möblerna med mattor, lampor, textil och småföremål i skilda stilupplevelser. I vår kommer det att göra avtryck i samtliga butiker. Under dagen möblerade jag igenom Uppsalabutiken… håller mig fortsatt till ”klipp & klistra”, nåja, inte klistra, utan de urklippta möblerna i skala 1:50 flyttas enkelt runt på planen i samma storlek tills alla fått sin plats – primitivt, men snabbt och välfungerande.  Se hur eftermiddagens sol släpar ljuset över t o m de innersta delarna av Uppsalas butiksplan.upps

En kommentar

  1. Bitte

    Så här lite längre än ”mitt i livet” kan jag säga att jag avundas, utan avund om du förstår. Framgång med förnuft, det är stort.

Till toppen