Nirvans tankar

Nature in mind

unnamedFick en release från Möbelmässan som äger rum nästa vecka; Nature in mind… man skriver För att enklare hitta miljöanpassade produkter på mässan har vi tagit fram en ny skylt där utställarna själva märker ut de produkter där de har haft miljön i åtanke. Och då man länkas vidare Vill du veta vilka produkter som är producerade med hänsyn till miljön? Håll utkik efter skylten ”Nature in mind”.

HALLÅ 2015 shame on alla, jag tvekar inte att använda ordet, idioter som producerar ens minsta knappnål utan hänsyn till miljön! Visst är det lovvärt att uppmuntra det positiva, men – i mina ögon – ger detta initiativ ett viljelöst patetiskt intryck långt under förväntad hygiennivå. 

 

5 kommentarer

 1. Torill Landa

  REN LUFT, RENT VANN, REN JORD!

  For våre barns fremtid!

 2. C Nord

  Saknar bloggen. Vad har hänt? Finns den under annat namn? Läser då och då bloggen ändå. Mycket inspirerande.

 3. Ja, vad är det som händer? :)
  Energin liksom rann ut och massa annat tog min tid, så ja, den upphörde lite abrupt. Eftersom jag fått liknande feedback från fler håll på senaste tiden, kanske jag tar upp den på nytt vid tillfälle…
  Nirvan

  • S Grahn

   Nu då? Februari 2017 känns som ett utmärkt tillfälle att återuppta tankenedskrivandet, tycker jag! :)

   • Tack för din uppmuntran/uppmaning. Jag håller fortsatt möjligheten öppen… får se hur det blir. :)

Till toppen