Nirvans tankar

Nature in mind

unnamedFick en release från Möbelmässan som äger rum nästa vecka; Nature in mind… man skriver För att enklare hitta miljöanpassade produkter på mässan har vi tagit fram en ny skylt där utställarna själva märker ut de produkter där de har haft miljön i åtanke. Och då man länkas vidare Vill du veta vilka produkter som är producerade med hänsyn till miljön? Håll utkik efter skylten ”Nature in mind”.

HALLÅ 2015 shame on alla, jag tvekar inte att använda ordet, idioter som producerar ens minsta knappnål utan hänsyn till miljön! Visst är det lovvärt att uppmuntra det positiva, men – i mina ögon – ger detta initiativ ett viljelöst patetiskt intryck långt under förväntad hygiennivå. 

 

8 kommentarer

 1. Torill Landa

  REN LUFT, RENT VANN, REN JORD!

  For våre barns fremtid!

 2. C Nord

  Saknar bloggen. Vad har hänt? Finns den under annat namn? Läser då och då bloggen ändå. Mycket inspirerande.

 3. Ja, vad är det som händer? :)
  Energin liksom rann ut och massa annat tog min tid, så ja, den upphörde lite abrupt. Eftersom jag fått liknande feedback från fler håll på senaste tiden, kanske jag tar upp den på nytt vid tillfälle…
  Nirvan

  • S Grahn

   Nu då? Februari 2017 känns som ett utmärkt tillfälle att återuppta tankenedskrivandet, tycker jag! :)

   • Tack för din uppmuntran/uppmaning. Jag håller fortsatt möjligheten öppen… får se hur det blir. :)

    • Elisabeth Mogensen

     Hej Nirvan
     Vill bara säga att jag tycker att du skriver väldigt klokt och läsvärt, och det intressant att få följa dig på din fortsatta resa som människa. Varma hälsningar Elisabeth

     • Tack – kul att höra
      Nirvan

 4. Hej, först ang. Ditt inlägg om nature mind skylt på mässan. Ja visst kan vi tycka att detta borde vara ” överflöd” idag men min erfarenhet säger att tyvärr….. Den behövs fortfarande. Allt för få företag arbetar ” hållbart” och det damma gäller på individ nivå. Norrgavel fortsätt visa vägen och fortsätt arbeta för ständig förbättring.
  Ang. Din blogg Nirvan, har saknat den och jag står kvar i min längtan att få hålla boken i handen. Hade jag din privata mail skulle jag utveckla mina bok tankar lite djupare.

Till toppen