Linnekollektion Isblå

Linnekollektionen Isblå är en diskret kulör som är så milt blå att den påminner om isen som just lagt sig på en sjö, med ett tunt lager pudersnö ovanpå. Fräsch och krispigt ren i sitt uttryck. Från vår linnekollektion Isblå kan du välja mellan en härligt mjuk kimono, ljuvligt sköna sängkläder i finaste linne, linneservetter, eller sköna linnehanddukar i olika storlekar och strukturer (beroende på vävteknik).

Att producera riktigt bra linne är ett krävande arbete, det tar tid och kunskap att behandla det skördade linet på rätt sätt, och därför är linnetyg ett exklusivt och hållbart material. Linne är ett miljövänligt alternativ till bomull. Medan en kvadratmeter bomull kräver 30-100 liter vatten för att odlas, så behöver lin bara 1 liter vatten för motsvarande kvadratmeter.

Våra linneprodukter är gjorda av 100% lin och de är alltid förtvättade för att ge den rätta känslan från första stund – mjukt, lagom skrynkligt och så enastående skönt! Ett slitstarkt material som håller länge och bara blir finare ju mer det tvättas och används.

 • Örngott i linne isblå randig Norrgavel
  7107495
  277 kr
  395 kr
  Norrgavels linneörngott är en del i vår linneserie för bädden. Den mindre storleken passar huvudkudd...
 • Duk/underlakan linne isblå randig Norrgavel
  7107499
  770 kr
  1.100 kr
  Duka vackert med en linneduk som ger ett avslappnat och samtidigt stilrent intryck. Duken från Norrg...
 • Linneservett isblå randig Norrgavel
  7107503
  67 kr
  95 kr
  Duka vackert med linneservetter som ger ett avslappnat och samtidigt stilrent intryck. Norrgavels se...