Norrgavels vänner

Aktuella vänerbjudanden

Vänerbjudande – tidiga julklappar

Gäller mellan 31/10 - 24/12 - online & i våra butiker

Om du vill vara ute i god tid med julklapparna i år, så har vi samlat ihop en rad med fina erbjudanden på riktigt hållbara och vackra inredningsdetaljer. Hos oss hittar du klappar som verkligen blir uppskattade och som är hantverksmässigt tillverkade med fokus på miljö och med respekt för vårt ömtåliga klimat.

Läs mer

Boka fjällstugor inredda med Norrgavel

I Tännäskröket bor du mitt i de fantastiska Funäsfjällen, med skidbacken precis utanför dörren och den svenska vildmarken med Rogens Naturreservat runt knuten. Här kan du välja mellan moderna, välutrustade stugor eller lägenheter som inretts med inspiration av naturen och de kringliggande fjällen och njuta av hållbar inredning från Norrgavel.
10% rabatt på boende under högsäsongsveckorna 52, 1, 8, 9, 15 & 16 (fullbokat vecka 1 & 9)
20% rabatt på boende under övriga veckor
Boka genom att maila till bokning@tannaskroket.se och uppge bokningskod NorrgavelVänner.*

*Erbjudandet omfattar bokningar som görs senast den 30 november, 2019 och gäller bokningar under vintersäsongen 2019/2020 (21 december 2019- 19 april 2020). Gäller endast Tännäskrökets egenägda boenden.

Läs mer

Passa på! Färgen Petrol utgår

Gäller fr.o.m 17/10 - online & i våra butiker

20% rabatt på Norrgavels linneprodukter i färgen Petrol och Petrol rand. Gäller sängkläder, örngott, underlakan/duk, servetter, handdukar & kökshandduk – så länge lagret räcker.

Läs mer

Paketpris! Stol på köpet

Gäller tillsvidare - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Vid köp av matbord och minst 4 stolar, bjuder vi på den billigaste stolen.

Läs mer

Att vara Norrgavelvän

Välkommen till Norrgavels kundklubb! Vi har valt att kalla våra medlemmar för Norrgavelvänner. Norrgavelvänner får förhandsinformation om vad som händer i våra butiker, erbjudanden och nyheter i sortimentet och filosofin bakom vårt sätt att arbeta och utveckla våra möbler.

Du får även vårt vänmail cirka två gånger i månaden, inbjudningar till våra vänkvällar, förhandstur till REA, möjlighet att vinna priser i våra medlemstävlingar och specialerbjudanden som är unika för våra Norrgavelvänner.

Bli Norrgavelvän

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli Norrgavelvän via formuläret i sidfoten nedan!

Det är helt kostnadsfritt att vara en Norrgavelvän och du kan när som helst välja att avregistrera dig (via länken i ditt senaste vän-mail). Läs mer i medlemsvillkoren för Norrgavels vänner.