Norrgavels vänner

Aktuella vänerbjudanden

Paketpris! Stol på köpet

Vid köp av matbord och minst 4 stolar, bjuder vi alla våra Norrgavelvänner på den billigaste stolen. Vill du ta del av erbjudandet? Kontakta kundtjanst@norrgavel.se så delar dem ut din personliga rabattkod.

Vänerbjudandet gäller tills vidare.

Läs mer

Vänerbjudande – nyhet från Skruf!

Dricksglas tillverkade exklusivt för Norrgavels butiker på Skrufs glasbruk i Småland. Munblåsta, märkta med Skrufs logotyp. Enkel, tidlös design – en vacker baskollektion som är utformad för daglig användning. Glasen tål maskindisk.
Glas 2-pack, litet 295 kr (ord. pris 375 kr)
Glas 2-pack, stort 320 kr (ord. pris 395 kr)

Vänerbjudandet gäller endast i butik t o m 27 september.

Läs mer

Att vara Norrgavelvän

Välkommen till Norrgavels kundklubb! Vi har valt att kalla våra medlemmar för Norrgavelvänner. Norrgavelvänner får förhandsinformation om vad som händer i våra butiker, erbjudanden och nyheter i sortimentet och filosofin bakom vårt sätt att arbeta och utveckla våra möbler.

Du får även vårt vänmail cirka två gånger i månaden, inbjudningar till våra vänkvällar, förhandstur till REA, möjlighet att vinna priser i våra medlemstävlingar och specialerbjudanden som är unika för våra Norrgavelvänner.

Bli Norrgavelvän

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli Norrgavelvän via formuläret i sidfoten nedan!

Det är helt kostnadsfritt att vara en Norrgavelvän och du kan när som helst välja att avregistrera dig (via länken i ditt senaste vän-mail). Läs mer i medlemsvillkoren för Norrgavels vänner.