Norrgavels vänner

Aktuella vänerbjudanden

Passa på! Färgen Petrol utgår

Gäller fr.o.m 17/10 - online & i våra butiker

20% rabatt på Norrgavels linneprodukter i färgen Petrol och Petrol rand. Gäller sängkläder, örngott, underlakan/duk, servetter, handdukar & kökshandduk – så länge lagret räcker.

Läs mer

10% rabatt vid köp av gardinsömnad

Gäller mellan 17/10 - 3/11 - endast i våra butiker

Vänerbjudande! All metervara gardin 10% rabatt vid samtidigt köp av gardinsömnad. I våra butiker hittar du ett brett utbud av vackra gardintyger i härliga naturmaterial. Både enfärgade och med livfulla mönster.

Läs mer

Paketpris! Stol på köpet

Gäller tillsvidare - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Vid köp av matbord och minst 4 stolar, bjuder vi på den billigaste stolen.

Läs mer

20% på utvalda mattor från Kateha

Gäller mellan 3/10 - 3/11 - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Gäller mattorna Allium och Plain från Kateha. Mattorna säljs online och i butik – där vi visar ett ännu bredare utbud och även 20% rabatt på matta Öland!

Läs mer

Att vara Norrgavelvän

Välkommen till Norrgavels kundklubb! Vi har valt att kalla våra medlemmar för Norrgavelvänner. Norrgavelvänner får förhandsinformation om vad som händer i våra butiker, erbjudanden och nyheter i sortimentet och filosofin bakom vårt sätt att arbeta och utveckla våra möbler.

Du får även vårt vänmail cirka två gånger i månaden, inbjudningar till våra vänkvällar, förhandstur till REA, möjlighet att vinna priser i våra medlemstävlingar och specialerbjudanden som är unika för våra Norrgavelvänner.

Bli Norrgavelvän

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli Norrgavelvän via formuläret i sidfoten nedan!

Det är helt kostnadsfritt att vara en Norrgavelvän och du kan när som helst välja att avregistrera dig (via länken i ditt senaste vän-mail). Läs mer i medlemsvillkoren för Norrgavels vänner.