soffa-85-linne-belgisk-offwhite,-soffbord-kiltapp-brunoljad-ek
(Klicka för en större bild)
soffa-85-linne-belgisk-offwhite,-soffbord-kiltapp-brunoljad-eksoffbord-kiltapp-80cm-vitoljad-eksoffbord-kiltapp-brunoljad-ek-detalj

Soffbord Kiltapp

Ek brunolja

Ett nätt och lättplacerat soffbord som bjuder på vackra snickeridetaljer och gamla beprövade hantverksmetoder. Soffbord Kiltapp har en konstruktion som stolt visar upp träsammansättningen. De synliga kiltapparna förskönar, men är dessutom ett hållbart sätt att undvika metallbeslag. Soffbord Kiltapp ståtar med en mjuk, anatomisk formgivning som självklart och lättsamt tar plats i rummet. På den rymliga bordsskivan finns gott om yta för vackra inredningsdetaljer, skålar med snacks, glas eller koppar.

I samma möbelserie hittar du Småbord Kiltapp som finns i tre höjder för att kunna kombineras perfekt sinsemellan eller med Soffbord Kiltapp.

Ytbehandling med brunolja skänker möbeln ett sobert och klassiskt uttryck. Ett perfekt val när man letar efter ett miljövänligt alternativ till mörka, tropiska träslag. Brunoljan tar fram lystern och ådringen i träet, samtidigt som pigmentet i brunoljan ger en mörk och härligt, djup ton.
Artikelnummer:1072213
Enhet:st.
4.900kr / st.
 
 
Lagerstatus:Skickas inom 3-5 veckor
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF