REA i våra butiker

Norrgavels sommar-REA!

Dags att göra plats för höstens nyheter! Ps. Vänligen besök oss bara om du känner dig helt frisk och tänk på att hålla säkert avstånd!

Kö och väntetid utanför våra butiker kan uppstå, då vi har ett maxantal som får vistas i våra butiker samtidigt – i linje med FHM:s rekommendationer.

Rea-varor finns så länge lagret räcker. Pris kan variera mellan våra butiker. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning samt varierat utbud i våra butiker.

Stockholm

REA-start för Norrgavelvänner: 17 juni klockan 09.00
Ordinarie REA-start: 17 juni klockan 10.00

Vi gör plats för höstens nyheter. Välkommen att fynda bland utställningsmöbler och inredningsdetaljer.

Nacka

REA-start: 17 juni klockan 10.00

Vi gör plats för höstens nyheter. Välkommen att fynda bland utställningsmöbler och inredningsdetaljer. Välkommen till Norrgavel i Nacka med våra generösa öppettider: vardagar 10-19, lördagar 10-18 och söndagar 11-17. Tre timmars fri parkering i anslutning till butiken.

Malmö

REA-start för Norrgavelvänner: 17 juni klockan 09.00
Ordinarie REA-start: 17 juni klockan 10.00

Välkommen att ta del av unika erbjudanden på möbler och inredningsdetaljer. Öppettider vardagar 10-18, lördagar 10-16 och söndagar 11-16.

Göteborg

REA-start för Norrgavelvänner: 1 juli klockan 10.00
Ordinarie REA-start: 2 juli klockan 10.00

Varmt välkommen på sommarrea! Vi gör plats för höstens inredning och erbjuder utvalda utställningsmöbler till reducerat pris. Vi erbjuder även fina priser på utvalda inredningsartiklar. Max antal besökare i butiken 20 stycken. Vi bjuder som vanligt på läskande sommardryck och en liten goodiebag (endast för Norrgavelvänner den 1/7 2021).

Uppsala

REA-start: 17 juni klockan 10.00

Vi gör plats för höstens nyheter. Välkommen att fynda bland utställningsmöbler och inredningsdetaljer. Besök gärna Norrgavel vintage!

Lammhult

REA-start: 17 juni klockan 10.00

Vi gör plats för höstens nyheter. Välkommen att fynda bland utställningsmöbler och inredningsdetaljer!

Norrgavel vintage

Norrgavel vintage är en gratis marknadsplats för köp- och säljannonser av Norrgavelmöbler. Låt någon annan njuta av dina möbler om de inte längre passar hemma hos dig. Eller fynda din drömmöbel från Norrgavel till ett riktigt bra pris!

Norrgavel vintage hittar du även butiksannonser med utställningsmöbler som säljs till rabatterat pris.