K27_Fast_Kapp-och-Skohylla_Ek
(Klicka för en större bild)

Kapphylla K27 & Skohylla K27

Special! Ek, fast mått

Notera att detta är en begränsad specialupplaga av Kapphylla K27 samt Skohylla K27 som säljs till nedsatt pris eftersom måttet på upplagorna är L87 cm istället för gällande mått L89 cm. Det innebär att hyllorna, med fast mått L87, inte kan kombineras med List för knoppar (9 knoppar). I övrigt har kapphyllan och skohyllan exakt samma funktioner som hos Kapphylla K27 & Skohylla K27, fast mått L89 – en utomordentligt välsnickrad och funktionell klädförvaringsmöbel till hallen.

Sparring konsol 27 cm är själva grunden för denna klädförvaring ihop med Sparring väggskenor (eller Sparring bärlist och hängskenor). Kapphyllan med rundstavar erbjuder en praktisk yta för cykelhjälmar, vantar och sjalar. Här finns också generöst med utrymme för galgar på klädstången. Skohyllan skapar ordning bland skorna samtidigt som de är lättillgängligt placerade. Ta en närmare titt på de finurliga snickeridetaljerna och lägg märke till hur rundstavarna bildar vackra mönster sett från sidan. Finsnickeri av bästa sort!

Kapphylla K27 samt Skohylla K27 är anpassade efter Sparring konsol 27, som köps separat. Även Sparring väggskena och Sparring hängskena köps separat. Läs mer om den flexibla möbelserien Klädförvaring K27 (produktblad).
Artikelnummer:2400191
Enhet:st.
805kr / st.
2.300 kr / st.
Utförande 
 
Lagerstatus:Produkten har utgått
Skriv ut
Visa stor bild
PDF