Skapa själv

Norrgavels designverktyg gör dig till en kreativ medskapare av din drömmöbel. Med hjälp av några enkla steg blir du delaktig i att formge just den möbel som passar perfekt hemma hos dig. De oräkneliga valmöjligheterna blir enkla att förstå och visualiseras på ett tydligt sätt.

Kom igång och skapa:

1. "Skapa själv"-verktyget fungerar på alla skärmar - men bäst överblick får du på en större skärm. En mobil visar t ex bilden på möbeln högst upp över valen.

2. Menyerna guidar dig genom de olika val du kan göra för att skapa din möbel. Klicka på pilsymbolen intill rubriken för att öppna (nästa) steg och synliggöra ytterligare val. Du kan givetvis gå tillbaka, ändra dig och göra nya val för att se hur det påverkar helhetsintrycket på möbeln. Testa dig fram bland alla valmöjligheter!
Bra att veta! Endast utvalda knoppar och handtag syns på bilden, övriga alternativ är också valbara men illustreras inte på skärmen.

3. När samtliga val är gjorda visas en bild på hur den färdiga möbeln, som du har varit med och skapat, kommer att se ut. De exakta måtten visas och du kan klicka på knappen "Gå vidare för att se pris". Priset för möbeln du har skapat visas i detta steg.

4. Är du nöjd med dina val går du vidare genom att klicka på knappen "Köp online". Nu börjar din drömmöbel att tillverkas och snart kommer den flytta hem till dig. Starten på en hållbar kärlekshistoria!

Tips! Vill du dela länk till möbeln du skapat? Lägg möbeln i kassan och klicka på "Gå tillbaka och ändra" - kopiera sedan den unika webbadressen.

Börja skapa din alldeles egna variant av:

    Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

    Mer info