Elljusstake Örsholmsstaken  av Smålands Form fr. 2795:-

Produktbeskrivning

Örsholmsstaken är ett svenskt varumärke men även namnet på deras produkt som tillverkades för första gången för mer än 60 år sedan. Företaget har sedan dess varit en del av det lilla samhället Örs historia som ligger strax utanför Växjö i Sverige. Det var inte förrän alldeles nyligen som barnbarnet Bengt Bergelin återupptog hans morfars hantverk och började specialtillverka den exklusiva ljusstaken.

Adventsljusstaken skapades med ett tydligt syfte, att lysa upp kalla och mörka vinterkvällar. Örsholmsgårdens stora fönster fick bestämma formatet och det gör att Örsholmsstaken tar plats och skäms inte för det. Den är tillverkad av det finaste björkslaget och är en stilren möbel av enklaste konstruktion. Det ingår 10 ljuskällor som ger ett varmt och naturligt sken. Alla ljuspipor är kontrollerade för hand vid tillverkningen för att säkerställa funktionen.

Ljusstaken är CE-märkt. 

Elljusstake Örsholmsstaken  från Smålands Form

Varianter

Liten vit2795:-
Stor grå2995:-
Stor vit2995:-

Vänligen notera att det kan finnas en viss variation i sortimentet mellan våra butiker. Hör gärna med din butik om det är möjligt att ta hem din önskade vara på beställning. 

Till toppen