Vägglampa P7  av Zlamp fr. 2560:-

Produktbeskrivning

Zlamp har sedan starten 1992 haft fokus på miljö, kvalitet & ljus. Allt trä som används till lampstativ har vuxit i Sverige, vilket minskar frakter. Ytbehandling av träet sker genom vaxning eller vaxbetslösning där lösningsmedlet huvudsakligen består av vatten. Lampornas skärmar (till många av varianterna) tillverkas i Zlamps egen verkstad i Anderslöv (Skåne) på ett hantverksmässigt sätt. Till skärmarna används polypropylenplast, en miljövänlig produkt som vid förbränning blir vatten och koldioxid, papper utan färgtillsatser och vattenbaserat lim.

P7 är en nätt och flexibelvägglampa, försedd med den senaste teknikens LED-ljuskälla. LED-tekniken ger lampor med ca 30 gånger längre livstid jämfört med glödljus. De ger mer ljus per watt och drar mindre el än någon annan ljuskälla. Detta, samt att de inte innehåller några tungmetaller, gör LED-ljuskällor till det miljövänligaste alternativet på marknaden.

Vägglampa P7 finns i färgerna mörkgrå och vit. Finns även som bordslampa och golvlampa.

Höjd: 10 cm
Väggfäste: Ø 5.4 cm
Skärm: Ø 6.5 cm
Sladd: transparent med transformator

Vägglampa P7  från Zlamp

Varianter

Mörkgrå2560:-
Vit2560:-

Vänligen notera att det kan finnas en viss variation i sortimentet mellan våra butiker. Hör gärna med din butik om det är möjligt att ta hem din önskade vara på beställning. 

Till toppen