Montering & experthjälp

Norrgavel samarbetar med hemfixarna.se för att kunna erbjuda en rikstäckande service till dig som vill låta en fackman göra jobbet – med största precision och noggrannhet. Tryggt och enkelt!

- Hemfixarna.se gör jobbet – fackmannamässigt. - Boka tid när det passar dig – även på kvällar & helger! - Rikstäckande service. - Fast pris, inklusive resekostnader. - Arbetet är godkänt för RUT-avdrag med 50%.

Norrgavels möbler är äkta snickerihantverk och kräver ingen montering i sig. Men vissa av våra förvaringslösningar, såsom Sparring hyllsystem samt konsoler och Hyllplan, behöver förstås monteras upp på väggen. Samma sak med gardinskenorna till våra måttsydda gardiner. Och där är du långt ifrån ensam om att vilja ha jobbet utfört av en expert, för ett perfekt slutresultat.

Montering sker alltid med ändamålsenliga verktyg och hemfixaren har med sig lämpliga beslag och uppfästningsmaterial, i de fall där det behövs. Anpassad montering för alla typer av väggar (gips, betong, lättbetong, kakel, etc). Professionellt utfört arbete – tryggt och smidigt för dig!

När du har skickat en bokningsförfrågan via hemfixarna.se blir du uppringd av Hemfixarnas kundtjänst inom en timme för att få hjälp med att bekräfta din bokning och säkerställa alla detaljer, för bästa resultat.

Boka Montering & experthjälp via hemfixarna.se.

Prisexempel

Priserna nedan är styckpris efter RUT-avdrag (50%). Eventuell kapning av skenor & hyllplan ingår.

Montering          
Bärlist199 kr
Konsol99 kr
Skena299 kr
Hyllplan49 kr
Taklampa149 kr
Vägglampa149 kr
Gardinstång199 kr
Gardinskena299 kr

Borrservice          
Vägghängning149 kr
Förankring199 kr
Ramar74 kr
Tavelhyllor149 kr
Handtag49 kr
Knoppar49 kr
Kroklist/krok99 kr

Monteringsavgift tillkommer på din beställning, läs mer hos hemfixarna.se.