Påshyllor

kategori-påshyllor

Inred funktionellt och tidlöst med Norrgavels vackra och flexibla påshyllor. Påshyllan är en riktig Norrgavelklassiker som funnits med i vårt sortiment sedan start och den är lika älskad då som nu. I påshyllornas design är ordningen liksom inbyggd genom att var och en kan ha sin egen påse.

Påshylla och Påshylla horisontell

Norrgavels klassiska Påshylla har utökats med en ny familjemedlem som gör det möjligt att även bygga ut förvaringen på bredden – Påshylla horisontell. Skapa anpassningsbara förvaringslösningar som ger ett befriande städat intryck och samtidigt pryder sin plats. En praktisk förvaringsmöbel som passar lika bra oavsett om man bor i ett 1800-talshus på landet eller i en nybyggd lägenhet i stan. Påshyllan rymmer mycket, men är samtidigt lättplacerad eftersom den kräver så sparsamt med utrymme.

Olika träslag och uttryck

Norrgavels påshyllor har ställning i finaste björk. Ställningen säljs och kan användas obehandlad. Ett tips är att måla stommen i den bakomliggande väggens färg för att få den att smälta in i inredningen. Det går även bra att beställa en lackad eller temperamålad ställning. Tänk på att rundstavarna alltid lämnas obehandlade för att möjliggöra byte av påsar.

Påsar finns i sobra linnekulörer eller vackert och exklusivt renskinn. Sätt samman en möbel med just ditt personliga uttryck!

Tvättbara och utbytbara påsar

En praktisk detalj med denna förfinade förvaringshylla är att påsarna enkelt kan tas av för tvätt, eller kan bytas ut mot nya när man har slitit ut de gamla, eller bara vill få till en vitaliserande förnyelse i inredningen. Det finns även mönster om du vill sy dina egna påsar.

Kretsloppsanpassad inredning

Hos oss på Norrgavel går kretsloppstänk, funktionalitet och tidlöst vacker formgivning alltid hand i hand. Miljö och ekologi är en del av vår värdegrund.