Mediamöbler

Njut av hållbar och tidlös kvalitetsdesign och överskådligheten som en smart mediabänk ger. Nu är det inte längre bara TV:n som ska få plats på TV-bänken, utan den delar utrymmet med högtalare, spelkonsoler och fjärrkontroller. Få ordning på samtliga elektroniska prylar och tillbehör och dölj dem bakom träluckor eller luckor av frostat glas. Hos Norrgavel hittar du stilrena, låga bänkar som är anpassade för mediaförvaring, med praktiskt urtag för sladd och kabel.

Mediamöbel med unikt uttryck

Välj en möbel som passar just ditt hem. Fundera på om en vägghängd variant passar bäst, annars finns även möjligheten att välja sockel, ben eller hjul. Släta luckor eller frostat glas? Eller varför inte några lådor. Kombinera träslag och ytbehandling – skapa ett unikt uttryck i hemmet. Vill du ha en TV ståendes på bänken, tänk då på att välja en som är tillräckligt bred. 

Finsnickeri med lokal förankring

Möbelsnickeriet är kundorderstyrt, vilket innebär att varje möbel tillverkas för en specifik kund. En personligare möbel helt enkel. All vår tillverkning sker dessutom av kvalificerade möbelsnickare – antingen på snickerier i Sverige eller i Baltikum. Vissa detaljer görs helt för hand, vilket kräver gediget yrkeskunnande. Möbler som är tillverkade för att verkligen hålla i generationer.

Miljövänligt och långsiktigt

Vid tillverkningen av Norrgavels mediamöbler kombinerar vi modern teknik med klassiskt finsnickeri och väljer uteslutande miljövänliga och hållbara naturmaterial. Material av allra högsta kvalitet som verkligen gillar att bli använda och som därför kommer att åldras vackert och naturligt. En hållbar njutning för det medvetna hemmet!