Mediamöbler

mediamöbler_1600x750px

Njut av hållbar och tidlös kvalitetsdesign och överskådligheten som en smart mediabänk ger. Nu är det inte längre bara TV:n som ska få plats på TV-bänken, utan den delar utrymmet med satellitboxar, högtalare, spelkonsoler och fjärrkontroller. Få ordning på samtliga elektroniska prylar och tillbehör och dölj dem bakom träluckor eller luckor av frostat glas. Hos Norrgavel hittar du stilrena, låga bänkar som är anpassade för mediaförvaring, med praktiskt urtag för sladd och kabel.

Mediamöbel med unikt uttryck

Välj en möbel som passar just ditt vardagsrum eller sovrum. Fundera på om en vägghängd variant passar bäst, annars finns även möjligheten att välja sockel, ben eller hjul. Släta luckor eller frostat glas? Eller varför inte några lådor.

Kombinera träslag och ytbehandling – skapa ett unikt uttryck i hemmet. Vill du ha en TV ståendes på bänken, tänk då på att välja en som är tillräckligt bred. Fördelen med luckor av glas är att IR-signalerna från fjärrkontrollen kommer fram lätt.

Finsnickeri med lokal förankring

Möbelsnickeriet är kundorderstyrt, vilket innebär att varje möbel tillverkas för en specifik kund. En personligare möbel helt enkel. All vår tillverkning sker dessutom av kvalificerade möbelsnickare – antingen på snickerier i Sverige eller i Baltikum. Vissa detaljer görs helt för hand, vilket kräver gediget yrkeskunnande. Möbler som är tillverkade för att verkligen hålla i generationer.

Miljövänligt och långsiktigt

Vid tillverkningen av Norrgavels mediamöbler kombinerar vi modern teknik med klassiskt finsnickeri och väljer uteslutande miljövänliga och hållbara naturmaterial. Material av allra högsta kvalitet som verkligen gillar att bli använda och som därför kommer att åldras vackert och naturligt. En hållbar njutning för det medvetna hemmet!

Olika modeller och valmöjligheter

Hitta din favorit bland våra olika mediabänkar. Välj mellan:
Massiv mediabänk – stommen på Massiv mediabänk målas med miljövänlig och ren tempera-färg. Välj mellan flera tidlöst vackra kulörer. Toppsivan och hyllplan kan fås i björk eller ek som är ytbehandlad med såpa, olja eller vitolja.
Opal mediabänk – en lägre bänk som är perfekt anpassad för stilren och elegant mediaförvaring. Släta luckor eller frostat glas och smidigt urtag för sladd och kabel på baksidan. Toppskivan och hyllplanen är så gott som kvistfria och limmade i hela längder. Möbelstommen är ytbehandlad med miljövänligt och vattenbaserad lack.
Våg bänk – finns i bredden 74 cm, 146 cm eller 218 cm. Ett möbelmästerverk som utmärker sig i kategorin finsnickeri. Våg mediabänk har ribbotten som understa hylla, för öppen förvaring av elektronik eller magasin. Exklusiv och samtidigt tidlöst diskret.

 • Massiv mediabänk H2/M121, 4 lådor, tempera rosa, björk vitolja, sockel

  Massiv mediabänk

  H2/M121, 4 lådor
  SET2000905
  18.630 kr
  En stilren mediabänk som samtidigt är ett stycke möbelkonst. Tillverkad med största noggrannhet vad...
 • Massiv mediabänk Temperakulör gröngrå16 Norrgavel

  Massiv mediabänk

  H2/M111, 2 lådor
  SET2000900
  17.200 kr
  En stilren mediabänk som samtidigt är ett stycke möbelkonst. Tillverkad med största noggrannhet vad...
 • Massiv mediabänk Temperakulör dimgrå14 Norrgavel

  Massiv mediabänk

  H2/M111, 2 lådor
  SET2000903
  16.108 kr
  En stilren mediabänk som samtidigt är ett stycke möbelkonst. Tillverkad med största noggrannhet vad...
 • Opal mediabänk 111, lack varmvit 11, toppskiva ek

  Opal mediabänk

  H2/M111, 2 lådor
  SET3000800
  14.738 kr
  Opal mediabänk är en lägre bänk som är perfekt anpassad för stilren och tidlös mediaförvaring. Släta...