Ljusstakar & ljuslyktor

kategoribild-ljusstakar

Finns det något mer rogivande än levande ljus? På Norrgavel älskar vi ljus och ljusstakar i alla dess former. För att förstärka den stämningsfulla och harmoniska känslan tänder vi ofta levande ljus i våra butiker.

Hos oss på Norrgavel hittar du ljusstakar i många olika färger och material så som mässing, silver, trä, betong och smide. I våra butiker säljer vi även Svanenmärkta kronljus, blockljus och värmeljuskoppar med refill samt tändsticksfodral som pryder sin plats. Klassiska ljusstakar, adventsljusstakar, ljuslyktor, fotogenlampor, mässingsljusstakar, ljushållare, blockljus, lampett, stumpastake eller ljuskrona – vi har ett stort utbud av hållbara produkter som lyser upp tillvaron.

Men visst finns det faror med tända ljus. Tänk på att välja en ljusstake där ljuskällan står stadigt och med ljusmanschett som hindrar veken från tända eld och stearinet från att droppa. Självklart ska ljuset blåsas ut när rummet lämnas. Skapa stämningsfull belysning i hemmet med levande ljus – hållbart och vackert!