Norrgavels möbelrenoveringNorrgavels möbler är hantverksmässigt tillverkade för att hålla i generationer. Förutom regelbunden vardagsskötsel kan någon enstaka insats från en utbildad fackman behövas för att förlänga livet på en älskad möbel. Kanske har matbordets massiva bordsskiva fått en torrspricka som behöver limmas, soffan från 90-talet behöver ny klädsel, eller så är det dags för en ommålning av stolarna efter många års användning? Norrgavel möbelrenovering i Lammhult erbjuder möjligheten att få fackmannamässig hjälp med ommålning, omklädsel & byte av plymåer, samt diverse renoveringar av Norrgavel-möbler till självkostnadspris – se specifikation nedan. Längst ner på sidan hittar du praktisk information om hur det går till när du vill använda dig av tjänsten. Tack för att du ger din Norrgavelmöbel livslång kärlek!

Specifikation av tjänster

Ommålning

Ommålningstjänsten innebär att du får en helt nymålad möbel som sprutmålas på Norrgavels professionella måleri i Lammhult. Arbetet innefattar en lättare slipning av möbeln för att rugga upp ytan och förbereda för den nya färgen. Eventuella defekter som finns på möbeln (jack, flisor, behov av limning, osv) kan åtgärdas som tillägg, i samband med ommålning. Målning sker med önskad tempera- eller lackkulör – välj en favoritfärg bland alla våra möbelkulörer.

Omklädsel | Byte av plymåer

Behöver Norrgavelsoffan ny klädsel efter alla år, eller är det dags för ett byte av plymåer? Då behöver vi först veta vilken soffmodell det gäller och vilket år soffan är tillverkad/beställd (för att klädseln/plymån ska passa perfekt till just din soffa). Korrekt information om soffmodell är enkelt att få fram med hjälp av det ordernummer som du fick i samband med beställningen. Om ordernumret skulle saknas, går det ändå att lösa via detaljerade bilder och måttagning.

Reparation

Renovering eller reparation innefattar ett brett spektrum av tjänster och en individuell bedömning görs för varje möbel innan arbetet påbörjas. För att Norrgavel möbelrenovering i Lammhult ska kunna göra en korrekt bedömning av arbetets omfattning, behövs detaljerade bilder på möbeln – dessa används som grund för framtagning av offert. I vissa ovanliga fall kan önskade renoveringar/reparationer inte utföras, men då kan vi istället oftast vara behjälpliga genom att exempelvis beställa reservdelar.

Praktisk info – Så här gör du


1. Om du bor nära en Norrgavelbutik, så hjälper butikspersonalen till med hela processen – allt från framtagning av offert, till frakt av aktuell möbel. Du som bor en bit ifrån närmsta Norrgavelbutik är hjärtligt välkommen att kontakta vår kundtjänst: kundtjanst@norrgavel.se för att få en offert för önskat arbete från Norrgavel möbelrenovering, samt få hjälp med bokning av frakt.

2. Lämna in den/de möbler som ska till Norrgavel möbelrenovering via din Norrgavelbutik eller via något av våra hämtlager – så står Norrgavel för fraktkostnaden. Om du bor långt ifrån våra butiker/hämtlager hjälper vi gärna till med frakten, men då tillkommer fraktkostnaden på priset.

3. Så snart möbeln anländer till Lammhult startar arbetet omgående och vanligtvis kan vi skicka tillbaka din ompysslade möbel inom två veckor. Vissa specifika uppdrag kan dock ta något längre tid.