Stolar & bänkar

Inred med många sittplatser och bekväma ytor att slå sig ner på – funktionellt, välkomnande och praktiskt. Stilrena stolar till matplatsen i köket, en bänk med inbyggd förvaring till hallen eller sovrummet? Eller en tidlöst formgiven skrivbordsstol som matchar övrig inredning? Köksstolar kan även passa bra på andra ställen än i köket eller runt matsalsbordet. Det kan exempelvis vara praktiskt och snyggt att ha en stol i sovrummet – både som en extra sittplats och som en avlastningsyta för kläder och sängkläder. I hallen kan en pall eller en bänk komma till stor användning samtidigt som det blir en vacker inredningsdetalj.

Hos oss hittar du ett brett utbud av bekväma stolar, pallar och bänkar. Norrgavels sittmöbler är harmoniskt väldimensionerade – stadiga och ergonomiskt genomtänkta för att fungera för långa sittningar utan träsmak. Passar lika bra på kontoret som runt matbordet. Den hantverksmässiga konstruktionen och det förstklassiga materialet ger dessutom en stol som håller i generationer. Bänkarnas kan fås med mjuk stoppad sits av finaste hästsvanstagel och klädda med ull, fårskinn eller naturgarvat läder. Eller en mer avskalad variant med ytbehandlad träsits. Vissa stolsmodeller kan fås med en klädd sits eller kompletteras med sköna sittdynor i härliga naturmaterial.

Utforma din stol, barstol, pall eller bänk från Norrgavel efter eget tycke och smak och var med och skapa en personlig möbel. Välj favoritmodell och ge sittmöbeln ditt eget uttryck genom att botanisera bland olika ytbehandlingar och material. Möbelkärlek som håller!

82 produkter
Ladda fler

Visar 24 av 82 produkter