Byråar

Goda förvaringsmöjligheter gör det enklare att få vardagen att fungera smidigt, när var sak har sin plats och ytorna hålls rena. Norrgavels byråer tillverkas av möbelsnickare med stort hantverkskunnande. Lådorna är limmade och inpassade i den synliga stommen på ett sätt som diskret lyfter fram finsnickeriet. Varenda detalj måste vara perfekt för att byrån ska hålla för daglig användning i flera årtionden. Och samtidigt vara tidlöst vacker förstås. Oavsett om du letar efter en rymlig byrå som får lov att ta plats i rummet eller söker en liten, diskret byrå – så har vi byrån för just ditt hem. Byråer har oftast en avställningsyta på toppen – toppskivan. Här finns plats för inredningsdetaljer som du gärna vill titta på dagligen, såsom inramade foton, en vacker vas, eller kanske en spegel som står lutad mot väggen bakom. Och en bordslampa skänker fin stämningsbelysning. 

Norrgavels byråer finns i många olika storlekar och valmöjligheterna är många. Fundera på vad som passar hemma hos dig utifrån redan befintliga möbler och inredningsdetaljer. Välj toppskiva, ytbehandling och avslut för att få till just det uttryck som passar i ditt hem. Vägghängd, sockel, benställning, ben eller hjul? Skapa en personlig möbel genom alla flexibla valmöjligheter. Val av knoppar, handtag eller urtag på lådorna är en liten detalj som är viktig för helheten. Komponera just din drömbyrå! 

Hos oss på Norrgavel går kretsloppstänkandet och tidlöst vacker formgivning alltid hand i hand. Våra möbler är formgivna och snickrade för att verkligen hålla, både stil- och kvalitetsmässigt. Och naturmaterialen som används kan enkelt återgå till naturens kretslopp när den dagen väl kommer.

Visar 24 av 24 produkter