Kroklister

Kroklisterna är riktiga storfavoriter hos Norrgavel – minimalistiska förvaringsmöbler som skapar ordning på ett tidlöst och enkelt sätt. Dessutom är kroklister både förskönande och funktionella på en och samma gång.

Familjen Kroklist

I familjen Kroklist ingår Kroklist Rak, Kroklist Rundad och Kroklist Vertikal. Hitta det uttryck och den form som passar bäst hemma hos dig; en horisontell ger bra överblick, en vertikal kräver mindre plats. Välj sedan längd beroende på hur många krokar som behövs. Vi kallar den Kroklist, men kärt barn har många namn – knopplist, trälist, hängare, krokbräda, knoppbräda, klädhängare, shakerbräda, shaker-list eller vägghängare... En minimöbel som tillför mycket i all sin enkelhet, oavsett vad man väljer att kalla den.

Universell förvaring för alla rum

Kroklisten är en förvaringslösning som passar lika bra oavsett rum. Skruva upp en Kroklist Rak i hallen och skapa harmonisk ordning bland alla jackor, skohorn och halsdukar. Häng hundkopplet eller tygpåsen på en Kroklist Vertikal i hallen eller låt alla i familjen få en egen krok i badrummet med en Kroklist Rundad. Få ordning i köket samtidigt som det blir en hemtrevlig känsla när kökshanddukar, grytlappar och diverse köksredskap får sina egna krokar. Och i sovrummet passar den perfekt för att enkelt kunna hänga upp morgonrock, kimono, nattlinne och andra kläder.