Matbord & köksbord

Köksbordet är så mycket mer än en matplats. Här samlas man både för fest- och vardagsumgänge. En plats som verkligen syns och används flera gånger per dag. En möbel som gärna får fungera lika bra en ensam måndagsfrukost, som under en välbesökt söndagsmiddag. En möbel att trivas med riktigt länge. Matbordet är en investering som ska hålla i årtionden, både stil- och kvalitetsmässigt. Och gärna bli finare med åren. Oavsett om du letar efter ett litet matbord till det trånga köket eller ett stort utdragbart matsalsbord till festsalen, så hittar du det hos oss.

Runt eller rektangulärt matbord

Välj mellan ett matbord med behagligt avrundade former och med iläggsskivor, eller ett riktigt brett köksbord i massiv ek och smart utdragsfunktion. Eller kanske ett traditionellt runt bord som kan växa ordentligt när middagsgästerna är många. Litet och nätt med plats för fyra personer utan iläggsskivor. Med samtliga iläggskivor ilagda ryms där istället 16 personer. Ett runt matbord är verkligen flexibelt och inbjuder till fest. Ha i åtanke att iläggsskivor inte slits och åldras i samma takt som resten av bordet, då de oftast inte används dagligen.

Material och ytbehandling

Samtliga bord från Norrgavel är tillverkade av massivt trä av bästa kvalitet. Välj mellan ek eller björk och olika ytbehandlingar – olja, vitolja, såpa eller vattenbaserad lack (för vissa modeller). Beroende på bordsmodell och storlek så kan bordsskivan även fås i linoleum. Skapa ett bord som passar i just ditt kök eller matrum. Oavsett tillval, så kommer du att få ett fantastiskt bord som bara blir vackrare med åren. Mat- och köksbord från Norrgavel håller i generationer. Och hos oss på Norrgavel går kretsloppstänkandet och tidlöst vacker formgivning alltid hand i hand.

20 produkter

Visar 20 av 20 produkter