Golvlampor 

Lys upp ditt hem med snygga golvlampor i tidlös design. Hos oss på Norrgavel finns en rad olika modeller att välja mellan, oavsett om man letar efter en riktigt bra läslampa att ha jämte fåtöljen eller om man söker en golvlampa som ska skapa skön mysbelysning i rummet. Med golvlampor kan man göra stor skillnad vad gäller stämningen i rummet, en tydlig estetisk funktion som går hand i hand med den praktiska funktionen.

Ett rum kan behöva upp till tio ljuskällor för att få till ett behagligt ljus – använd golvlampan för att lysa upp mörka ytor, utvalda detaljer och för att skapa bra läsbelysning. Golvlampor är enkla att flytta runt, vilket gör dem till en flexibel del av inredningen. På vissa modeller kan man även justera höjden för att anpassa lampan ytterligare efter behov och placering.

Lamporna som du hittar i vårt sortiment är tillverkade av hållbara och miljövänliga material och är gjorda för att fungera över tid – både vad gäller formspråk och kvalitet. Här på websidan hittar du endast en liten del av vårt lampsortiment. I våra fysiska butiker finns ett ännu bredare urval av lampor och belysningslösningar!