• Inredning för företag

  Vare sig det handlar om ett kontor som ska inredas, en butik, ett hotell, en restaurang, en caféverksamhet eller inredning av bostäder vid nybyggnation – så hjälper vi dig gärna! Norrgavels möbler är omsorgsfullt konstruerade med funktion, formskönhet, hållfasthet och det naturliga kretsloppet i åtanke. Äkta hantverk och rena naturmaterial som bara blir vackrare med åren. Tidlöst utformade möbler som verkligen tål att användas och är enkla att underhålla. Som gjort för offentlig miljö!

  Interiör till ditt företag

  Välkommen att involvera Norrgavel i dina projekt. Inred med möbler som är gjorda med största omsorg om detaljer, funktion och formskönhet. Vi använder skandinaviska träslag såsom björk, ek och bok i våra möbler. Och vi håller oss framför allt till massivt trä eftersom det handlar om bruksmöbler som ska tåla att slitas på. Som stoppningsmaterial använder vi allt från tagel och kroll till naturgummi och sjöfågelfjäder. Våra textiler är främst av linne, ull och Oeko-tex-certifierad bomull. Naturmaterial stimulerar ofta våra sinnen på ett starkt sätt och de är enkla att underhålla, samt åldras med behag – okonstlat och utsökt!

  Kontakt

  offentligmiljo@norrgavel.se

  Prislista & rabatter

  Norrgavel arbetar inte med en specifik nettoprislista för offentlig miljö. Vi ger istället generella rabatter utifrån vår konsumentprislista eller offererar beroende på omfattningen av affärerna med våra kunder och volymer av enskilda produkter i projekt.

  Möbeltyger

  De flesta av våra möbeltyger klarar krav för offentlig miljö. Vill du använda insända tyger går det också bra till vissa möbler.


  Privata miljöer

  Arbetar du som professionell inredare mot den privata marknaden? Välkommen att ta del av Norrgavels sortiment – i små som stora projekt. Låt dina kunder njuta av möbler som karaktäriseras av ord som enkelhet, känsla och närvaro, liksom ärlighet och långsiktighet. Kontakta kundtjanst@norrgavel.se så får du bästa tänkbara support med ditt ärende.