Massiv förvaringsserie

Massiv har utvecklats från en av Norrgavels allra första klassiker och har idag vuxit till en hel serie. Materialet har förfinats genom åren och är nu av makalöst exklusiv nästintill kvistfri björk i hela längder. Massiv tillverkas med omsorg; lådorna är limmade och liksom luckorna inpassade i den synliga stommen. Ytan kan fås målad med äkta äggoljetempera som kräver lång torktid och mycken handpåläggning. Och som om inte detta vore nog, rymmer Massiv förvaringsserie oändliga möjligheter att skapa en möbel med ditt eget uttryck.

Möbelserien består av sittbänkar, mediabänkar, byråer, vitrinskåp, skänkar och klädskåp.

Se Massiv förvaringsserie

Opal förvaringsserie

Förvaringsserien Opal fångar det klassiskt tidlösa uttrycket hos Norrgavel, samtidigt som de rena linjerna och den lackade ytans lena äggskalslyster tillför en avskalad, modern känsla. Opal är tillverkad med omsorg; lådorna är limmade och liksom luckorna inpassade i den synliga stommen.

Möbelserien består av sittbänkar, mediabänkar, byråer, skåp och skänkar.

Se Opal förvaringsserie

Kubik hyllsystem

Kubik är namnet på vårt grafiskt rena och tidlösa hyllmodulsystem. Kubik-hyllorna har en kunglig dignitet; nästintill kvistren massiv ek rakt igenom!

Skapa din möbel och anpassa hyllsystemet Kubik efter dina behov - oavsett om du vill fylla en hel vägg i vardagsrummet eller behöver en mindre hylla till hallen. Komplettera med flyttbara hyllor eller lådor i massiv ek. Luckor finns med organisk relief i träfanér eller släta ek-luckor. Välj om du vill ha Kubik vägghängd eller komplettera med grå sockel. Hyllsystemet tål verkligen en närmare granskning! Kubik tillverkas nämligen av nästintill kvistren, massiv ek rakt igenom. Ett härligt naturmaterial som kommer att åldras vackert.

Se Kubik hyllsystem

Sparring hyllsystem

Mixa och matcha vårt hyllsystem Sparring i metall efter dina önskemål och behov. Bygg en hel vägg för böcker eller välj olika hylldjup för att skapa en liten arbetsplats. Valmöjligheterna är oändliga – låt kreativiteten flöda!

Det finns två sätt att montera Sparring hyllsystem. Antingen använder du väggskenor som fästs direkt i väggen, konsolerna hakas sedan på direkt i väggskenan. Önskar du en mer flexibel lösning, väljer du en bärlist som fästs horisontellt på väggen, hängskenorna hakas sedan enkelt på bärlisten och kan flyttas horisontellt vid behov. Kombinera med våra Hyllplan i björk eller ek – i olika längder och djup. Säljs endast hos Norrgavel!

Se Sparring hyllsystem

Våg förvaringsserie

Norrgavels möbelserie Våg består av riktiga mästerverk som utmärker sig i kategorin finsnickeri. Kika lite närmare på de böljande handtagen, de lågmält avrundade formerna, träets ådring – njut av perfektion in i minsta detalj. Våg-serien finns i två höjder och tillverkas i massiv ek som ytbehandlas med såpa, olja eller pigmenterad olja.

Skapa ditt eget uttryck med sockel alternativt benställning i trä eller svartstål samt val av ytbehandling. Ytterligare valmöjligheter finns vad gäller luckor, lådor och hyllor. Tidlöst vacker formgivning med ett rakryggat hållbarhetstänk – det är Norrgavel.Se Våg förvaringsserie

Multi bordsserie

Multipla möjligheter med möbelserien Multi! Namnet Multi antyder att du kan få ditt bord nästan hur du vill – DITT bord finns inte än.
Med bordsserien Multi kan du skapa matbord, skrivbord, soffbord, sidobord eller en låg bänk i olika storlekar. ”-O” står för avrundade kanter på ben och skiva. 

När du hittat din Multi-favorit så väljer du material och ytbehandling på bordsskiva, färgnyans av lack, tempera, såpa eller olja på underrede. Vill du ha lådor, hjul och hylla så finns även den möjligheten. Ulltyg, fårskinn eller skinn till sittbänk. Med hjälp av flera olika tillval kan du enkelt förstärka ett personligt uttryck som passar just ditt hem.

Se Multi bordsserie

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info