Möbelserier

Massiv förvaringsserie

Massiv har utvecklats från en av Norrgavels allra första klassiker och har idag vuxit till en hel serie. Materialet har förfinats genom åren och är nu av makalöst exklusiv nästintill kvistfri björk i hela längder.

Se mer

Opal förvaringsserie

Förvaringsserien Opal fångar det klassiskt tidlösa uttrycket hos Norrgavel, samtidigt som de rena linjerna och den lackade ytans lena äggskalslyster tillför en avskalad, modern känsla.

Se mer

Våg förvaringsserie

Norrgavels möbelserie Våg består av riktiga mästerverk som utmärker sig i kategorin finsnickeri. Kika lite närmare på de böljande handtagen, de lågmält avrundade formerna, träets ådring – njut av perfektion in i minsta detalj.

Se mer

Kubik hyllsystem

Kubik är namnet på vårt grafiskt rena och tidlösa hyllmodulsystem. Kubik-hyllorna har en kunglig dignitet; nästintill kvistren massiv ek rakt igenom!

Se mer

Multi bordsserie

Multipla möjligheter med möbelserien Multi! Namnet Multi antyder att du kan få ditt bord nästan hur du vill. Med bordsserien Multi kan du skapa matbord, skrivbord, soffbord, sidobord eller en låg bänk i olika storlekar.

Se mer

Sparring hyllsystem

Mixa och matcha vårt hyllsystem Sparring i metall efter dina önskemål och behov. Bygg en hel vägg för böcker eller välj olika hylldjup för att skapa en liten arbetsplats.

Se mer