Jobba på Norrgavel

Här kan du läsa om tjänster som finns lediga hos oss på Norrgavel. Hittar du ingen tjänst som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Ekonom med fokus på redovisning, 100%

Arbetet på Norrgavel är mångsidigt med eget ansvar och består främst i att självständigt och i samarbete med dina kollegor arbeta med löpande redovisning för Norrgavel AB och våra butiksbolag. Arbetet inkluderar leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, löner, momsdeklarationer, månadsbokslut och andra på en ekonomiavdelning förekommande arbetsuppgifter. Vid årsskiftet tillkommer arbete med företagens årsbokslut.

I tjänsten ingår att vara administratör för vårt elektroniska fakturahanteringssystem Ascendo som vi nyligen har implementerat samt att vara delaktig i att införa system för tidrapportering.
Tjänsten innebär många kontaktytor inom företagets alla delar vilket ställer krav på nyfikenhet och en ambition att utvecklas tillsammans med verksamheten.

Du ingår i ett team om fyra personer och rapporterar till vår ekonomichef. Tjänsten är placerad på vår anläggning i Lammhult, där ca 20 medarbetare färdigställer Norrgavels möbler och hanterar inköp, beställningar och leveranser kring detta. I direkt anslutning ligger Norrgavels butik.

Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom alternativt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdig erfarenhet samt har arbetat i en liknande roll i 2–4 år, stor vikt läggs vid att du har erfarenhet av att arbeta med lön.

Du behärskar svenska i tal och skrift och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Pyramid.

Som person är du noggrann och strukturerad och van vid att arbeta självständig, samtidigt som du med initiativrikedom driver och effektivt håller god ordning på många olika arbetsuppgifter.

Låter det här som ett spännande jobb?

Vi vill ha din ansökan snarast då vi hanterar inkommande ansökningar fortlöpande. Skicka din ansökan via mejl till personal@norrgavel.se