Här kan du läsa om tjänster som finns lediga hos oss på Norrgavel. Hittar du ingen tjänst som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Löneadministratör (Lammhult)

Till Norrgavel AB söker vi nu en erfaren och nytänkande löneadministratör. I rollen som löneadministratör kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen och ingå i ett team på 4 personer. Du kommer att driva och ansvara för den löpande löneadministrationen åt ca 100 medarbetare. Vidare kommer du också arbeta med utveckling av verksamhetens lönesystem och delta i samt driva egna projekt för att kunna förenkla samt effektivisera arbetet. Vidare kommer du även ta ha hand om löpande administrativa ekonomiska uppgifter så som leverantörsreskontra, kontera fakturor utbetalningar m.m.

Ansvarsområden

– Utveckla löneadministration samt implementera nya arbetssätt – Implementera och förvalta nya lönehanteringssystem – Lönekörning och löneutbetalningar för tjänstemän och kollektivanställda – Hantera pensioner, försäkringar och skatteredovisning – Beräkning av semester, sjukfrånvaro samt övriga uppgifter kopplade till personal och lön – Administrativa arbetsuppgifter så som leverantörsfakturor, kvittohantering och hantering av företagskort

Vem är du?

– Du har minst 2-3 års erfarenhet av löneadministration – Erfarenhet av att köra både tjänstemanna- och kollektivlöner och är van att arbeta med effektiva digitala lösningar – Svenska och engelska i tal och skrift – Körkort B

Som person är du resultatorienterad och gillar nya utmaningar, du noggrann, analytisk, nyfiken och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är en god kommunikatör som har förmågan att ta ansvar, driva och kontinuerligt utveckla det systematiska lönearbetet. Du drivs av att arbeta systematiskt och effektivt, du bidrar med positiv inställning och ett professionellt bemötande bland både interna och externa kontaktytor.

Processen är löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag – tveka inte och sök på en gång! Önskar du mer information kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryterare Daniel Holmroos (076-326 00 33, daniel@navirekrytering.se)

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info