Jobba på Norrgavel

Här kan du läsa om tjänster som finns lediga hos oss på Norrgavel. Hittar du ingen tjänst som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Redovisningsekonom Lammhult, deltid 80%

Arbetet som redovisningsekonom på Norrgavel är mångsidigt med mycket eget ansvar och består främst i att självständigt arbeta med löpande redovisning för Norrgavel AB samt några av butiksbolagen. Arbetet inkluderar kundreskontra, betalningar, bokföring, löner, momsdeklarationer, månadsbokslut och andra på en ekonomiavdelning förekommande arbetsuppgifter. Vid årsskiftet tillkommer arbete med företagens årsbokslut.

I ditt jobb ingår också att arbeta med löpande förbättringsarbete, för att uppnå ett effektivt arbetssätt och en hög servicegrad till verksamheterna. Tjänsten innebär många kontaktytor inom företagets alla delar vilket ställer krav på nyfikenhet och en ambition att utvecklas tillsammans med verksamheten.

Du ingår i ett team om tre personer och rapporterar till vår ekonomichef. Tjänsten är placerad på vår anläggning i Lammhult, där ett tjugotal 20 medarbetare färdigställer Norrgavels möbler och hanterar inköp, beställningar och leveranser kring detta. I direkt anslutning ligger Norrgavels butik.

Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom alternativt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetat i en liknande roll i 2–4 år.
» Du behärskar svenska och gärna engelska i tal och skrift.
» Vidare har du goda kunskaper i MS Office-paketet, främst Excel.
» Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Pyramid.

Som person är du noggrann och strukturerad, van vid att arbeta självständig, flexibel och utåtriktad, samtidigt som du med initiativrikedom driver och effektivt håller god ordning på många olika arbetsuppgifter.

Låter det här som ett spännande jobb? Sänd din ansökan med ett personligt brev och CV till jobb@norrgavel.se. Vi vill ha din ansökan snarast då vi hanterar inkommande ansökningar och kallar till intervjuer fortlöpande. När vi hittar rätt person slår vi till.