Jobba på Norrgavel

Här kan du läsa om tjänster som finns lediga hos oss på Norrgavel. Hittar du ingen tjänst som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.


Inköpspraktikant - Malmö

Välkommen att söka praktikplats på Norrgavels inköpsavdelning! Nu tar vi emot ansökningar för praktik till våren 2021.

Norrgavels huvudkontor ligger i Malmö och här sitter även inköpsavdelningen för det som vi kallar "utvalt". Med utvalt menas alla inredningsdetaljer som inte är möbler. Exempelvis mattor, munblåst glas, keramik, handdukar, lampor, ljusstakar, plädar, påslakan och mycket mer förstås.

Till inköpsavdelningen välkomnar vi dedikerade studenter – för praktikperioder som ingår i utbildningen. Vi ser gärna att vårens praktikant stannar under en längre period.

Låter detta intressant?

Skicka isåfall in din ansökan snarast (där du berättar lite mer om dig själv och bifogar ett CV): emelie.caiberth@norrgavel.se


Kundtjänstmedarbetare, heltid - Malmö

Norrgavel växer och söker förstärkning till vår kundtjänst. Oavsett om våra kunder besöker oss i våra fysiska butiker eller digitalt arbetar vi ständigt för att förenkla och förbättra kundmötet både inför, under och efter ett köp. Vi söker därför dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet.

Befattningen

Som Kundtjänstmedarbetare har du varierande och innehållsrika dagar där du fokuserar på att säkerställa en hög servicenivå och en effektiv hantering av inkommande frågor via mail, telefon och chatt. Du hanterar frågor och rekommendationer som rör vårt sortiment, leveranser, fraktösningar och reklamationer. Viss orderläggning och fakturering förekommer.

Du sitter som spindeln i nätet och är ansiktet utåt. Internt har du daglig kontakt med kollegor på andra avdelningar och i butiker.

Din bakgrund

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från kundservice. Du har stor vana av att arbeta i affärssystem och Office 365, med goda kunskaper i Teams och Excel. Erfarenhet av Pyramid och Kundo är meriterande. Bakgrund inom möbelbranschen är meriterande, men inte ett krav.

Personliga egenskaper

Du brinner för kundservice och engageras av att ge våra kunder ett trevligt, tydligt och personligt bemötande. Du är duktig på att kommunicera pedagogiskt och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du kommer dagligen att använda engelska. Du förstår norska i tal och skrift.

Du är ansvarstagande, nyfiken och lösningsorienterad. Du har ett strukturerat arbetssätt där du ser till att saker blir gjorda, och du tycker det är kul att ständigt förbättra och utveckla hur vi arbetar. Du kommer att ha många bollar i luften, så en stark prioriteringsförmåga och stresstålighet är ett måste.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande roll där du får möjligheten att både utveckla och utvecklas. Norrgavel är ett företag som växer inom många olika områden. Tillsammans ska vi forma en kundtjänst som imponerar på och uppskattas av våra kunder.

Din arbetsplats är vårt kontor i centrala Malmö. Du rapporterar till Kundtjänstansvarig.

Låter det här spännande?

Lämna in din ansökan via den länken. Vi vill ha din ansökan snarast då vi hanterar inkommande ansökningar fortlöpande.