Jobba på Norrgavel

Här kan du läsa om tjänster som finns lediga hos oss på Norrgavel. Hittar du ingen tjänst som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Ekonomichef Lammhult

Norrgavel har för avsikt att fortsätta expandera sin verksamhet, och söker nu en driven ekonomichef med uppdraget att vidareutveckla ekonomifunktionen. Tillsammans med dina medarbetare stödjer ni företagets olika delar med ekonomisk rapportering, uppföljning och underlag för att möjliggöra fortsatt tillväxt.

Dina huvudsakliga uppgifter blir att ansvara för ekonomi- och löneprocessen, från löpande redovisning fram till årsbokslut, för Norrgavel AB, våra 7 butiker samt e-handel. I din roll arbetar du nära VD och funktionsansvariga och stödjer verksamheten med analyser, produktkalkyler, uppföljning och framtagande av beslutsunderlag. I ditt uppdrag ingår också att arbeta med löpande förbättringsarbete, för att säkerställa ett effektivt arbetssätt och hög servicegrad till verksamheterna. Tjänsten innebär många kontaktytor inom företagets alla delar vilket ställer krav på nyfikenhet och ambition att tillsammans ta nästa steg i Norrgavels utveckling.

Till din hjälp har du två erfarna medarbetare och tillsammans säkerställer ni ekonomisk redovisning, rapportering och styrning. Som Ekonomichef rapporterar du till VD och tjänsten är placerad vid företagets logistik- och produktionsnav i Lammhult.

Erfarenheter

För att lyckas i uppdraget har du erfarenhet från liknande uppgifter och är intresserad av en personlig och professionell utveckling. Vi ser gärna att du i tidigare uppdrag arbetat med detaljhandel och/eller e-handel. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, ansvarstagande och noggrann. Du tar tag i såväl nya som mer rutinmässiga arbetsuppgifter och du är prestigelös. Rollen kräver också att du är social och kommunikativ samt trivs med att arbeta mot många kontaktytor i organisationen. Företaget använder affärssystemet Pyramid varför erfarenhet från detta är meriterande.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se snarast då vi gör urval löpande. Frågor? Ta en kontakt med Cecilia Ahlqvist på Re-Source AB, du når henne på 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se.

Välkommen med din ansökan!


Praktik Inköpsassistent Malmö

Välkommen att söka praktikplats på Norrgavels inköpsavdelning!
Nu tar vi emot ansökningar för praktik till våren och hösten 2019.

Norrgavels huvudkontor ligger i Malmö och här sitter även inköpsavdelningen för det som vi kallar "utvalt". Med utvalt menas alla inredningsdetaljer som inte är möbler. Exempelvis mattor, munblåst glas, keramik, handdukar, lampor, ljusstakar, plädar, påslakan och mycket mer förstås.

Till inköpsavdelningen välkomnar vi dedikerade studenter – för längre praktikperioder som ingår i utbildningen. Vi ser gärna att vårens praktikant börjar under mars-april fram till juli.

Låter detta intressant? Skicka isåfall in din ansökan senast 11 januari (där du berättar lite mer om dig själv och bifogar ett CV): rebecka.janerheim@norrgavel.se