Jobba på Norrgavel

Här kan du läsa om tjänster som finns lediga hos oss på Norrgavel. Hittar du ingen tjänst som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Vikarierande butikschef Uppsala

Vi letar efter vår nya kollega som vill axla rollen som vikarierande Butikschef i vår fina butik i Uppsala. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader.

Vi ser att du är en positiv person med stort engagemang och ett starkt eget driv. För dig är det en självklarhet att kunden är i fokus. Du är en god lyssnare och lyhörd för kundens önskemål och behov. Vi vill bjuda våra kunder på en positiv och inspirerande butik och köpupplevelse.

Du är initiativ- och ansvarstagande samt mål- och resultatinriktad och motiveras av att nå både personligt uppsatta mål samt företagets gemensamma. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och leder ditt team i det dagliga arbetet.

Du behöver vara flexibel och ha ett stort intresse för möbler, design och inredning. Vara estetiskt sinnad och ha ett arbetssätt som inkluderar både detalj samt helhet. Du får gärna vara händig och kreativ. Snabb och handlingskraftig.

Erfarenheter

På Norrgavel är det din personlighet, dina egenskaper och tidigare erfarenheter som avgör om du är rätt person för oss. För den här tjänsten behöver du ha erfarenhet av både ledarskap och försäljning, gärna inom inredningsbranschen eller liknande. Har du arbetat med inköp och inköpsplanering är även det meriterande då det ingår i arbetsuppgifterna. Vi bär ofta tungt och möblerar om så stark fysik är viktigt.

Arbetsuppgifter

» Du arbetar aktivt med försäljningen av våra möbler och övrig inredning
» Du driver och planerar det dagliga säljarbetet och coachar dina medarbetare
» Du arbetar med samt sätter upp försäljningsmål och följer upp resultat
» Schemaläggning och tidsrapportering
» Planerar och håller regelbundna informations- och arbetsmöten
» Löpande inköpsplanering
» Du följer upp orderstock, kundfakturering samt attesterar butikens fakturor
» Hantering av reklamationer

Utöver vad som tidigare nämnts i annonsen så ser vi även dessa erfarenheter och egenskaper hos dig som meriterande för tjänsten.
» Vi är ett värdestyrt företag och driver vår verksamhet framåt utifrån ett humanistiskt, ekologiskt och ett existentiellt perspektiv. Du behöver dela våra värderingar
» Kunskaper i affärsdatasystemet Pyramid

Start under september eller enligt överenskommelse. Skicka din ansökan via mejl till jobb@norrgavel.se. Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan!


Inredningssäljare Uppsala

Din uppgift är främst att sälja möbler och inredning och att hjälpa våra kunder möblera sina hem.

Vi ser att du är en positiv person med vilja, stort engagemang och eget driv. För dig är det en självklarhet att kunden är i fokus och du tar aktivt kontakt både i butik och på telefon samt bokar in kunden för personligt besök. Du är en god lyssnare och lyhörd för kundens önskemål och behov. Vi vill bjuda våra kunder på en positiv och inspirerande butik och köpupplevelse.

Du är initiativ- och ansvarstagande samt mål- och resultatinriktad och motiveras av att nå både personligt uppsatta mål samt företagets gemensamma. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du behöver vara flexibel och ha ett stort intresse för möbler, design och inredning. Vara estetiskt sinnad. Du får gärna vara händig och kreativ. Snabb och handlingskraftig.

Erfarenheter

På Norrgavel är det din personlighet, dina egenskaper och tidigare erfarenheter som avgör om du är rätt person för oss. Du behöver ha några års erfarenhet av försäljning och gärna inom inredningsbranschen eller liknande. Har du arbetat med inköp och inköpsplanering är även det meriterande då det ingår i arbetsuppgifterna. Vi bär ofta tungt och möblerar om så stark fysik är viktigt.

Utöver vad som tidigare nämnts i annonsen så ser vi även dessa erfarenheter och egenskaper hos dig som meriterande för jobbet:
» Erfarenhet av personlig försäljning och uppföljning av offerter
» Vi är ett värdestyrt företag och driver vår verksamhet framåt utifrån ett humanistiskt, ekologiskt och ett existentiellt perspektiv. Du behöver dela våra värderingar
» Vi söker ett flertal medarbetare på deltid. Arbetstiden är förlagd till vardagar och kvällar samt varannan helg
» Vi följer svensk handelskollektivavtal och tillämpar provanställning

Skicka din ansökan via mejl till jobb@norrgavel.se, vi ser fram mot att höra från dig! Vi intervjuar löpande så vänta inte. Varmt välkommen med din ansökan!