Garderober

Våra klädskåp och garderober är en lovsång till smart förvaring och exklusivt finsnickeri. Tillverkade med största noggrannhet vad gäller detaljer, funktion och formskönhet. Skapa en harmonisk ordning bland kläder och skor med klädstänger, skostänger och hyllplan i obehandlad björk. Välj bland kombinationer av lådor och luckor för att hitta förvaringen som passar dina behov bäst. Riktigt hållbar och funktionell förvaring i sovrummet är verkligen rogivande.

Flexibla valmöjligheter

En välplanerad garderobslösning gör det enkelt att förvara kläderna på ett snyggt och praktiskt sätt. Här finns plats för allt från sockar, underkläder, slipsar, träningskläder, och mycket mer – hitta den lösning som funkar smidigast hemma hos dig. Perfekt även som linneskåp med plats för alla hemtextilier – sängkläder, handdukar, servetter och dukar. Välj bland kombinationer av lådor och luckor för att hitta förvaringen som passar dina behov bäst. Bestäm ytbehandling, avslut, krön, handtag och knoppar efter vad som harmoniserar i ditt hem. Inred klädskåpet med klädstänger, skostänger och hyllplan i obehandlad björk. Färdiga inredningspaket väljs per modul (bakom varje lucka/luckpar). Skapa en personlig och vacker förvaringsmöbel som håller år efter år!

Utmärkt svensk form

Vårt klassiska Klädskåp som varit med sedan starten 1993, har vunnit utmärkelsen Utmärkt svensk form. Materialet i garderoben är exklusiv, nästintill kvistfri björk i hela längder. Norrgavel kombinerar det klassiska möbelsnickeriet med modern teknik och väljer bara naturliga material.

Hållbart och miljövänligt

Vid tillverkningen av Norrgavels garderober och klädskåp kombinerar vi modern teknik med klassiskt finsnickeri och väljer bara miljövänliga och hållbara naturmaterial. Material som verkligen gillar att bli använda och som därför kommer att åldras vackert och naturligt.

Visar 13 av 13 produkter