Träsoffor - tillfälligt tillbaka!

Vi måste tyvärr säga ett tillfälligt hejdå till vår ikoniska Träsoffa som har funnits i vårt sortiment sedan starten 1993 – en äkta klassiker som många förknippar med Norrgavel. Nedan hittas de sista träsofforna som finns kvar på vårt lager i Lammhult, välj fritt bland ytbehandlingar och tyger.

Vår ambition är att kunna välkomna tillbaka Träsoffa någon gång inom den närmsta framtiden. Något fastslaget datum finns inte i dagsläget. Men vi jobbar på att få allt att falla på plats med tillverkningen i samarbete med ett yrkesskickligt och leveranssäkert möbelsnickeri.

Träsoffan fortsätter att vara älskad; en klassiker som för många utgör själva symbolen för Norrgavel. Soffor i olika storlekar, träslag, färger och tyger lämnar dagligen fabriken. Träsoffan är opretentiöst avslappnad och avskalad i sin formgivning med en modern blinkning åt den gustavianska stilen. Och samtidigt ljuvligt skön såklart.

Soffan finns i olika längder och man kan välja träslag, ytbehandling och klädsel för att skapa sin drömsoffa. Träsoffan består av få material, alla från naturen och väl separerade så de enkelt går att underhålla. Självklart går det bra att välja olika tyger på de sittplymå, rygg- och sidokuddar!