• Prisinformation

  Prisinformation

  Att låta saker få ta sin tid. Vi förespråkar medvetna och väl genomtänkta beslut och vill att du ska känna dig helt trygg med dina val. Därför är det viktigt för oss på Norrgavel att vara transparenta. Både vad gäller möbelkonstruktioner, tillverkningsprocessen och de material vi använder – men förstås även vad gäller prislappen. 

  Prisjusteringar genomfördes den 7 maj 2024. Arbetet med dessa justeringar har föregåtts av noggranna överväganden, där vi tagit hänsyn till en rad faktorer – såsom råvarupriser, långsiktighet i erbjudandet och utvecklingskostnader. Vissa produkter i sortimentet påverkas mer av prisändringarna och andra inte alls. Allt för att få till en välgrundad och balanserad prissättning. 

  Norrgavels förhållningssätt till konsumtion. Emellanåt får vi höra att våra möbler är för dyra. Vårt korta svar är att den initiala utgiften kan upplevas som hög när man väljer att handla långsiktigt. Men sett till naturmaterialen, den unika hantverkskvaliteten samt till den livslängd som möblerna har, så är kostnaden snarare förhållandevis låg. Det handlar helt enkelt om att konsumera mindre men bättre. 

  Unikt sortiment med perfektion i sikte. Våra möbler är genomgående tillverkade av rena naturmaterial som bara blir vackrare med åren. Vi står för möbler och inredningsdetaljer som håller över tid – något som blir tydligt när man tittar på vårt möbelsortiment som stått sig genom alla år. Men emellanåt presenterar vi även helt nya möbler, sprungna ur ett behov eller en längtan. Dock utgörs våra nyheter oftast av små uppdateringar hos befintliga favoriter. I en strävan efter perfektion. 

  En livslång relation. Vi säkerställer och investerar löpande i en hög servicenivå – både i våra butiker och hos vår kundtjänst. Detta för att på bästa sätt kunna vara behjälpliga både innan och efter ditt köp hos Norrgavel. De saker vi säljer ska man kunna leva med länge; de ska hålla både för tidens och ögats nötning. 

  Har du frågor eller funderingar, så är du alltid lika välkommen att höra av dig till oss. Vi ses!