• Soffbord Kiltapp

  Ek brunolja

  Mått

  Diameter80 cm
  Höjd45 cm

  Produktbeskrivning

  Ett nätt och lättplacerat soffbord som bjuder på vackra snickeridetaljer och gamla beprövade hantverksmetoder. Soffbord Kiltapp har en konstruktion som stolt visar upp träsammansättningen. De synliga kiltapparna förskönar, men är dessutom ett hållbart sätt att undvika metallbeslag. Soffbord Kiltapp ståtar med en mjuk, anatomisk formgivning som självklart och lättsamt tar plats i rummet. På den rymliga bordsskivan finns gott om yta för vackra inredningsdetaljer, skålar med snacks, glas eller koppar.

  I samma möbelserie hittar du Småbord Kiltapp som finns i tre höjder för att kunna kombineras perfekt sinsemellan eller med Soffbord Kiltapp. Soffbord Kiltapp och Småbord Kiltapp skiljer sig åt vad gäller dimensioner på ben och sarg. Eftersom bordsskivan på Soffbord Kiltapp är lite större, krävs aningen bredare ben och högre sarg för att bordet ska stå stabilt. Formen är densamma, men dimensionerna är alltså anpassade efter bordets storlek.

  Ytbehandling med brunolja skänker möbeln ett sobert och klassiskt uttryck. Ett perfekt val när man letar efter ett miljövänligt alternativ till mörka, tropiska träslag. Brunoljan tar fram lystern och ådringen i träet, samtidigt som pigmentet i brunoljan ger en mörk och härligt, djup ton.

  Produktinformation

  Måttanvisning

  Tanken bakom Soffbord Kiltapp

  Skötsel

  Dokument