Möbler och inredning till kontor

Att inreda ett kontor eller hemmakontor så att det harmoniserar med övrig inredning i hemmet och samtidigt är funktionellt – hur går det till?
Oavsett om det är en liten hörna eller ett helt rum som ska fungera som en plats för arbete och hobby, så finns det många inspirerande och smarta sätt att utforma arbetsplatsen till ett kreativt och produktivt utrymme. När man väljer möbler till hemmakontoret så är det framför allt skrivbord, stol och smart förvaring som står i fokus. Möblera kontoret med ett praktiskt och tidlöst bord i massivt trä, stol med vilsam och stödjande sittvinkel. Och låt var sak ha sin plats med hjälp av skräddarsydd förvaring i form av hyllsystem, bokhylla, skåp eller en rymlig byrå.  

Kontorsstolar kan förstås vara både vackra och sköna – och med tanke på hur många timmar som spenderas vid skrivbordet så är det extra viktigt att stolen är anatomiskt utformad.
Om man är flera som jobbar hemifrån kan ett något större bord som placeras ut från väggen ge plats för två att arbeta samtidigt. Tänk på att välja bord efter yta – kanske är rentav ett runt bord det bästa alternativet om flera ska få plats. Som i alla rum är belysningen viktig och inte minst gäller det även i arbetshörnan. Inred med flera ljuskällor och välj lämplig funktionsbelysning till skrivbordet. Addera även textilier i behagliga naturmaterial och en bekväm fåtölj för att göra rummet extra inbjudande.
Skapa ett arbetsrum med plats för kreativitet, inspiration och koncentration.KontorsförvaringSkrivbordStolarSkrivbordstillbehör