• Inspiration 

  Norrgavel vill inspirera till ett hållbart förhållningssätt kring  inredning. Hur kan man möblera och inreda sitt hem på ett vackert,  tidlöst och samtidigt klimatsmart sätt?  Vi bjuder på lustfylld  inspiration till inredningslösningar som får oss att må bra och som bara  blir finare med åren. Alltid med kundrelationer som bygger på ärlighet  och förtroende.


  Historien bakom Norrgavels klassiker

  Samtliga Norrgavel-möbler skissas för hand än idag. Företagets grundare och formgivare Nirvan Richter gör nämligen både möbelskisser och skisser på hur butiksinredningar ska se ut för hand. Skisserna gör han i vackra anteckningsböcker som till vardags förvaras i ett kassaskåp. En gedigen möbelhistoria ligger där i form av närmare 40 fulltecknade skissböcker, med möbelformgivning som sträcker sig över tre decennier.


  Örum 119

  Mitt emellan de skånska byarna Löderup och lilla Örum ligger det charmiga gårdshotellet Örum 119. Förutom gårdshotellets vackra rum inredda med Norrgavel-möbler och det fristående "Norrgavelhuset", så finns här även ett prunkande orangeri, en butik för trädgård och hem, surdegspizza och en glassverkstad för finsmakarenen – och den ändlösa himlen och slättlandskapet förstås.

  Läs mer