• Skapa-page-malarburkar-jpg

  Skapa med Norrgavel

  Hos Norrgavel handlar det inte bara om att köpa möbler. Vi uppmuntrar till delaktighet och att skapa utrymme för personlighet – inredning som bär en berättelse och som håller för livet. Ett koncept som inkluderar eftertanke och kreativt medskapande.

  Välj bland vårt breda utbud av förvaringsmöbler, bord, soffor, samt sittmöbler och låt kreativiteten flöda fritt. Vårt sortiment med anpassningsbara och flexibla möbler kan utformas efter behov och med ett personligt uttryck – i ett spektrum av harmoniska färger och behagliga naturmaterial.

  Följ några enkla steg för att förverkliga din vision. Gör vardagen enklare och vackrare!


  SKAPA UTRYMME FÖR PERSONLIGHET


  VAL AV YTBEHANDLING & FÄRG

  Välj mellan en rad olika ytbehandlingar och kulörer – olja, pigmenterad olja, såpa, äggoljetempera eller lackfärg.
  Med öppna ytbehandlingar, som olja eller såpa, framhävs träets levande struktur och unika utseende, samtidigt som materialets naturliga egenskaper får fritt spelrum. Temperafärgen låter dig ana träets struktur genom att lägga sig som ett tunt, matt flor på ytan. Medan den halvmatta lackfärgen adderar en modernistisk och slät yta till möbeln.
  Sedan start har vi valt att använda miljövänlig tempera – den matta ytan och färgens rena doft har på många sätt blivit vårt signum. Utvalda möbler i sortimentet går även att få med lackad, halvmatt yta (glansvärde 20). Lacken är vattenbaserad och lever upp till stränga miljökriterier.

  Bra att veta! Våra tempera- och lackkulörer går att beställa som färgprov. Med ett färgprov kan man enkelt matcha och jämföra kulörer med övrig färgsättning i inredningen och förstås fundera i lugn och ro innan man fattar ett beslut. Även våra träsorter med olika ytbehandlingar går att beställa som träprov.

  Vitoljad ek

  Oljad ek

  Brunoljad ek

  Såpad ek

  Vitoljad björk

  Oljad björk

  Såpad björk

  Vitoljad bok

  Oljad bok

  Såpad bok

  Brun 24 (10-200)

  Tempera

  Tegel 21 (10-215)

  Tempera

  Dimgrön 24 (9-605)

  Tempera

  Grågrön 93 (5-452)

  Tempera

  Grafit 94 (9-869)

  Tempera

  Ljusgrå 98 (9-722)

  Tempera

  Vit 93 (9-601)

  Tempera

  Beige 94 (6-331)

  Tempera

  Skogsgrön 16 (5-690)

  Tempera

  Gröngrå 16 (5-670)

  Tempera

  Dimgrå 14 (K2)

  Tempera

  Åska 16 (4-190)

  Tempera

  Grön 24 (NCS S 6020-G10Y)

  Lack

  Laxrosa 24 (NCS S 2020-Y60R)

  Lack

  Vaniljgul 24 (NCS S 0510-G90Y)

  Lack

  Varmvit 11 (NCS S 0502-Y)

  Lack

  Greige 20 (NCS S 4005-Y20R)

  Lack

  Vit 12 (NCS S 0500-N)

  Lack

  Dimgrön 24 (NCS S 3005-G80Y)

  Lack

  Varmgrön 20 (NCS S 5010-G70Y)

  Lack

  Varmgrå 17 (NCS S 2002-Y)

  Lack

  Ljusgrå 17 (NCS S 2500-N)

  Lack

  Stålblå 17 (NCS S 7005-B20G)

  Lack

  Svart 12 (NCS S 9000-N)

  Lack


  Vitrinskåp från miniMassiv förvaringserie

  Val av detaljer

  Efter att ha valt modul och ytbehandling till din nya förvaringslösning, så är det ytterligare några avgörande detaljer som ska på plats. Sätt din personliga prägel på möbeln med önskat utseende på luckor, toppskiva, ben, hyllplan och avslutningsvis beslag.

  Med möbler från Norrgavel kan du skapa ett uttryck där varje detalj är noggrant avvägd för att passa perfekt ihop. Från eleganta möbelben till praktiska hyllplan, slitstarka toppskivor, tillförlitliga beslag och stilrena luckor – varje komponent är framtagen med tanke på att passa sömlöst ihop.

  Bra att veta! Endast utvalda beslag visas i konfigurationen (bilden på din personligt utformade möbel), övriga alternativ är också valbara men illustreras inte på skärmen.


  Skapa-page-soffa

  Soffor & fåtöljer

  Hos oss hittar du ett brett urval av soff- och fåtöljmodeller som är utformade för att passa olika hem och livsstilar. Oavsett om du föredrar en böjd eller rak form, skarpa linjer eller mjuka former, så finns det något för alla smaker. Hitta din favoritmodell – och du är redo för nästa steg.

  Välj klädsel, benställning eller ben med valfri ytbehandling och skapa just din drömsoffa med sitt alldeles unika och personliga uttryck. Samtliga soffor har avtagbar klädsel och finns i en mängd olika färger och kvaliteter.


  Textilier från Norrgavel

  Möbeltextil