• Skapa din egen soffa med Norrgavel

  Skapa din soffa med Norrgavel

  Hos Norrgavel handlar det inte bara om att välja en soffa – det handlar om att skapa ett konstverk av komfort och stil som bär din unika signatur. Vi tror på att möbler ska berätta en historia, din historia, och vara en del av ditt liv under lång tid framöver.

  Ge dig själv friheten att utforska vårt breda sortiment av soffor och låt din kreativitet ta fart. Våra möbler är skapade för att vara anpassningsbara och flexibla, så att du kan skapa en soffa som passar perfekt in i ditt hem. Välj bland en mångfald av harmoniska färger och mjuka naturmaterial för att ge din soffa det personliga uttrycket du längtat efter.

  Med Norrgavels soffor är det enkelt att förverkliga din vision. Följ några enkla steg och låt oss tillsammans göra din vardag både enklare och vackrare. Upplev känslan av att skapa något unikt och låt din soffa bli en del av ditt livs historia – välkommen till en värld där skapande möter äkthet och tidlös elegans.


  UTFORSKA DE OLIKA MODELLERNA


  Vilken soffmodell passar bäst hemma hos dig – Soffa 85, Soffa 100, Skalsoffa 85, Skalsoffa 100, Soffa rak, Träsoffa rak eller Träsoffa? Vad gäller Skalsoffa 100, Soffa 85 och Soffa 100 kan du välja soffan i ett färdigt utförande eller om du hellre vill utforma en skräddarsydd soffa med moduler. Skapa utrymme för ren njutning!  Utförande på konfigurationer

  Val av utförande

  Börja med att välja bland de olika utförandena för att skapa den perfekta konfigurationen för ditt hem. Till Skalsoffa 100, Soffa 85 och Soffa 100 kan du välja om du vill ha soffan i ett färdigt utförande eller skapa med moduler.

  När du har valt modell är det dags att bestämma antalet sitsar. Vill du ha en mysig tvåsitssoffa för en intim atmosfär, eller föredrar du en större och mer rymlig konfiguration för familj och vänner? Valet är ditt.


  Textilier från Norrgavel

  Hitta rätt klädsel

  Välj sedan din favorittextil bland vårt breda sortiment av avtagbara klädslar i olika färger och kvaliteter. På så sätt kan du skapa en soffa som inte bara är bekväm och funktionell, utan också vacker och unik.

  Observera att våra soffor levereras med sitt- och ryggplymåer, men extrakuddar ingår ej. På så sätt kan du ytterligare anpassa din soffa med dina egna kuddar för att skapa den perfekta komforten för din vardag.

  Skapa din unika plats för avkoppling och samvaro med en soffa från Norrgavel, där varje detalj är skapad för att passa just dig.

  Bra att veta! De flesta av våra möbeltextilier går att beställa som tygprov.


  benställningar från Norrgavel

  Benställningar

  När du skapar din helt unika soffa hos Norrgavel är varje detalj viktig, inklusive benställningen. Våra benställningar tillverkas av massiv ek, vilket garanterar både hållbarhet och elegans.

  Efter att du har valt moduler, antal sitsar och klädsel är det dags att välja benställning för att fullända din soffa. Våra benställningar finns i olika utföranden och kan ytbehandlas med olja, vitolja eller brunolja, vilket gör det möjligt för dig att skapa den perfekta matchningen för din inredning.

  Oavsett om du föredrar den naturliga skönheten i obehandlad ek eller en mer raffinerad look med vit- eller brunoljade ben, kommer din soffa att få en unik karaktär som passar just din stil och smak.

  Skapa en soffa som inte bara är bekväm och funktionell, utan också vacker och personlig med en exklusiv benställning från Norrgavel. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en möbel som är skräddarsydd för dig och ditt hem.

  Bra att veta! De flesta av våra trämaterial går att beställa som träprov.