• Andra offentliga miljöer

  Inredning för offentliga miljöer - skapa en välkomnande och funktionell atmosfär

  Norrgavel erbjuder möbler och inredning som passar till olika offentliga miljöer, såsom församlingshem och andra samhällslokaler. Att skapa en välkomnande atmosfär är avgörande för att skapa en positiv och inbjudande upplevelse för besökare och medlemmar. Vi erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter och tips för att hjälpa er att skapa en funktionell och stilfull miljö. Möbler spelar en viktig roll i inredningen och behöver vara både bekväma och hållbara. Vi erbjuder ett urval av sittmöbler, såsom stolar och soffor, som är tillverkade av högkvalitativa material och funktionell design. Våra möbler kan anpassas efter era specifika behov och designpreferenser för att skapa en trivsam atmosfär.

  Utöver våra inredningsprodukter kan vi också ge er tips och råd för att hjälpa er att skapa en enhetlig och stilfull inredning. Vi kan erbjuda inspiration och idéer för att skapa en unik och personlig atmosfär som passar era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni planerar en större förändring eller behöver råd om en specifik produkt, är vi här för att hjälpa er. Utforska vårt sortiment av inredningsprodukter och kontakta oss gärna för mer information och rådgivning. Vi ser fram emot att få vara en del av er inredningsresa!

  KONTAKT

  offentligmiljo@norrgavel.se

  PRISLISTA & RABATTER

  Norrgavel arbetar inte med en specifik nettoprislista för offentlig miljö. Vi ger istället generella rabatter utifrån vår konsumentprislista eller offererar beroende på omfattningen av affärerna med våra kunder och volymer av enskilda produkter i projekt.

  MÖBELTYGER

  De flesta av våra möbeltyger klarar krav för offentlig miljö. Vill du använda insända tyger går det också bra till vissa möbler.