Länstol & fotpall

Norrgavels Länstol kombinerar motsatserna – asketisk enkelhet och kunglig komfort. Ta en extra titt på snickeridetaljerna och känn på de behagliga naturmaterialen som bara blir vackrare med tiden. ⁠ En fåtölj som passar in oavsett om man bor i en modern och avskalad lägenhet i stan eller i ett välbevarat 1800-talshus.

En omslutande fåtölj som samtidigt har en inbyggd luftighet med sin karaktäristiska spjälrygg. Norrgavels Länstol kombinerar motsatserna – asketisk enkelhet och kunglig komfort. En tidlös möbelklassiker som lyckats väva samman ståtlig formgivningskonst med vardagligt folkhem. Ett hantverk där varje detalj tål att skärskådas och som håller i generationer.

Länstol var en av Norrgavels allra första möbler som visades på Bomässan 1993, och den är fortfarande i produktion. Ett bevis på att rena naturmaterial i klassiskt ren design kombinerat med bekvämlighet är ett hållbart koncept som står sig över tid.

Vid samtidigt köp av Länstol & Fotpall får du 1000 kronor i rabatt. Ange rabattkod "LÄNSTOL+FOTPALL" så dras rabatten av i kassan.