Jobba på Norrgavel

Här kan du läsa om tjänster som finns lediga hos oss på Norrgavel. Hittar du ingen tjänst som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

IT-administratör & enabler (Lammhult)

Har du ett brinnande IT-intresse, är serviceinriktad och gillar att agera spindeln i nätet? Har du dessutom förmågan att se nya möjligheter för att få organisationen att utveckla sina digitala arbetssätt? Nu söker expansiva Norrgavel en ny engagerad kollega till tjänsten som IT-administratör.

Arbetsuppgifter

Som IT-administratör hos Norrgavel kommer du, genom att förstå och vara väl insatt i de olika systemen, bidra till att utveckla och säkerställa effektiva och lönsamma arbetssätt. Du kommer att vara ett stöd för dina kollegor, bland annat genom att utbilda och sprida nya rutiner internt.

I rollen ingår även arbetsuppgifter så som:
» Lösa IT-relaterade problem som uppstår samt följa upp dessa.
» Ha mycket kontakt med kollegor och extern IT-support via mejl, telefon och Teams.
» Vara behjälplig i organisationen och beställa hårdvara såsom datorer, telefoner och skrivare.
» Administrera användare och licenser vid nyanställningar.

Din profil

För att trivas i rollen har du ett brinnande IT-/teknikintresse och drivs av att hitta lösningar och förbättringsmöjligheter. Då du kommer att fungera som en länk mellan användarna och Norrgavels systemstödspartners har du en god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter i hur den digitala miljön kan förbättras och tar initiativ till att lösa de problem som uppstår. I rollen arbetar du självgående, men med stöd från IT-/systemstödsansvarig. Det är därför viktigt att du arbetar strukturerat och besitter en god prioriteringsförmåga.

Du som söker har som lägst en gymnasial IT-utbildning eller ett par år relevant arbetserfarenhet som motsvarar detta såsom inom IT-helpdesk, intern-IT eller andra liknande arbetsuppgifter. Vidare har du goda kunskaper i Microsoft 365 främst inom Office, Outlook, Teams, Sharepoint och Onedrive samt mycket goda kunskaper i svenska.

Har du en förståelse för hur outsourcad IT-miljö fungerar samt erfarenhet av att arbeta i större affärssystem, i synnerhet Pyramid, ses detta som meriterande.

Övrigt

Placeringsort: Lammhult
Arbetstid: Vardagar 07–16, med möjlighet till flex
Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning
Lön: Individuell lönesättning
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Tycker du ovan beskrivning passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag via den här länken. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Norrgavel har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Madelene Svaleklev, på madelene.svaleklev@maxkompetens.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Marknadschef (Malmö)

Brinner du för att utveckla och säkerställa en effektiv marknadskommunikation för att nå målgrupper och få nöjda kunder att komma tillbaka? 

Vi söker en kreativ, handlingskraftig, träffsäker och trygg marknadschef som vill vidareutveckla ett starkt varumärke, öka kännedom och intresse för Norrgavel, våra möbler och vårt förhållningssätt.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierat jobb i ett bolag i stark expansion. I rollen får du möjlighet att ta Norrgavels marknadsavdelning till nästa nivå. Du ska aktivt och på eget initiativ driva förbättringar och insatser för företagets utveckling. Ditt närmaste team består av två medarbetare. Som nyckelspelare har du nära samarbete med olika avdelningar internt och ingår i säljledningen.

Ansvarsområden

» Huvudansvar för Norrgavels varumärkesstrategi, kommunikations-/kampanjplaner med mål att vårda och utveckla bolagets varumärke så att det bidrar till ökad affärsnytta och kundnöjdhet
» Ansvar för att följa upp, rapportera och analysera marknadsaktiviteterna utifrån relevanta KPI:er
» Samarbetsparters som kommunikations- & mediebyrå
» PR & pressbearbetning
» Budget- & resultatansvar
» Leda och utveckla marknadsteamet & medarbetarna

Din bakgrund

» Minst 5 års arbetslivserfarenhet som marknadschef inom retail och/eller e-handel
» Erfarenhet av att arbeta med varumärkes- och säljande kommunikation, gärna internationellt
» Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med digital kommunikation och e-handel samt är väl insatt i sociala medier och digitala plattformar
» Erfarenhet av CRM och marketing automation
» Erfarenhet av att arbeta datadrivet och har en god teknisk förståelse
» Relevant utbildning inom marknadsföring på universitet eller motsvarande
» Du brinner för att leda och motivera ditt team mot uppsatta mål och resultat
» Du är kreativ, strukturerad, lösningsorienterad och mycket kommunikativ
» Du tar tag i såväl nyutveckling som mer rutinmässiga arbetsuppgifter och du är prestigelös
» Det är meriterande med intresse och kunskap inom möbler & inredning

Låter det här spännande?

Då vill vi ha din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande urval. Ansök med CV där du också inkluderar ett personligt brev samt uppgift om din nuvarande/senaste lön för att vi ska få en ännu mer komplett bild av din bakgrund och vad du längtar efter i ditt nästa jobb. Ansök via den här länken.