Möbler och förvaring till barnrum

Ett rum för lek, vila, välmående, mys och smart förvaring. Och visst kan man inreda ett barnrum med vanliga möbler istället för särskilda barnmöbler som barnen snabbt växer ifrån. Möbler i barnrummet kan fungera lika bra från småbarnsåren upp i tonåren. Bästa betyget är förstås om barnen dessutom vill ta med sig möblerna till sitt första egna boende så småningom.

Det blir lätt många saker som ska få plats i ett barnrum och därför är genomtänkt förvaring en klok investering. Allt från kroklister och krokar till rymliga klädskåp eller en byrå med många lådor. Och en bokhylla där alla böcker, pyssel och teckningar får plats. En rejäl garderob i barnrummet gör det enklare att hålla ordning bland kläder och leksaker. Komplettera med en förvaringsbänk där man kan sitta och läsa och samtidigt ha plats för alla mjukdjur eller samlingen med dinosaurier. Hyllor och hyllsystem med inbyggd plats för skrivbord bjuder flexibla Sparring hyllsystem på. En mjuk matta i behaglig och smutsavvisande ull och gardiner av linne mjukar upp och ökar mysfaktorn, tillsammans med funktionell och fin belysning.

Att välja inredning med rena och sunda naturmaterial till barnrummet känns både långsiktigt och vackert. Barn brukar gilla färg; testa att måla en fondvägg eller hela rummet med äggoljetempera. Välj en pigg eller vilsam kulör som passar med Norrgavels möbelkulörer. Inred sinnrikt med hantverksmässigt tillverkade möbler som verkligen tål att levas med – från barndom, vidare till nästa generation.

84 produkter
Ladda fler

Visar 24 av 84 produkter