Påshyllor

Norrgavels Påshylla är en riktig klassiker som funnits med i vårt sortiment sedan start – minst lika uppskattad och älskad nu som då. I påshyllornas design är ordningen liksom inbyggd genom att var och en kan ha sin egen påse. Lättillgänglig förvaring som enkelt skapar ordning bland mössor, vantar, accessoarer, leksaker och diverse ting.

Påshylla och Påshylla horisontell
Norrgavels klassiska Påshylla har utökats med en ny familjemedlem som gör det möjligt att även bygga ut förvaringen på bredden – Påshylla horisontell. Skapa anpassningsbara förvaringslösningar som ger ett befriande städat intryck och samtidigt pryder sin plats. En praktisk förvaringsmöbel som passar lika bra oavsett om man bor i ett 1800-talshus på landet eller i en nybyggd lägenhet i stan. Påshylla rymmer mycket, men är samtidigt lättplacerad eftersom den kräver så sparsamt med utrymme.

Olika träslag och uttryck
Norrgavels påshyllor har en ställning i massivt trä. Ställningen i björk kan fås obehandlad, alternativt i någon av våra vackra lack- eller temperakulörer (med obehandlade rundstavar). Ställningen i ek levereras ytbehandlad med olja eller pigmenterad olja. Påsar finns i sobra linnekulörer eller vackert och exklusivt renskinn. Sätt samman en förvaringslösning med just ditt personliga uttryck!  

Tips!
Ett tips är att måla den obehandlade björkstommen i den bakomliggande väggens färg för att få den att smälta in i inredningen.

Kretsloppsanpassad inredning
Hos oss på Norrgavel går hållbarhet, funktionalitet och tidlöst vacker formgivning alltid hand i hand. Miljö och ekologi är en del av vår värdegrund. En praktisk detalj med denna förfinade förvaringshylla är att påsarna enkelt kan tas av för tvätt, eller kan bytas ut mot nya när man har slitit ut de gamla, eller bara vill få till en vitaliserande förnyelse i inredningen. Det finns även mönster om du vill sy dina egna påsar.

Visar 19 av 19 produkter