Norrgavels vänner

Aktuella vänerbjudanden

Passa på – 20% på linnekollektion Isblå

Vi kommer snart att säga hejdå till vår Isblå linnekollektion och erbjuder därför 20% rabatt. Från vår linnekollektion Isblå kan du välja mellan en härligt mjuk kimono, ljuvligt behagliga sängkläder i finaste linne, linneservetter, eller sköna linnehanddukar i olika storlekar och strukturer.

Passa på – gäller så långt lagret räcker!

Läs mer

20% på stort badlakan i eko-frotté

Härligt badlakan i 100% ekologisk bomullsfrotté, med rand och bård i nederkant samt diskret Norrgavel-logotype som går ton i ton med frottén. Bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard). Vänerbjudandet gäller på Norrgavels stora badlakan i eko-frotté (100x150 cm), finns i färgerna Grå, Ljusgrå & Salvia.

Vänerbjudandet gäller till och med 14 juni 2020.

Läs mer

Paketpris! Stol på köpet

Vid köp av matbord och minst 4 stolar, bjuder vi på den billigaste stolen. Vill du ta del av erbjudandet? Kontakta kundtjanst@norrgavel.se så delar dem ut din personliga rabattkod.


Vänerbjudandet gäller tills vidare.

Läs mer

Att vara Norrgavelvän

Välkommen till Norrgavels kundklubb! Vi har valt att kalla våra medlemmar för Norrgavelvänner. Norrgavelvänner får förhandsinformation om vad som händer i våra butiker, erbjudanden och nyheter i sortimentet och filosofin bakom vårt sätt att arbeta och utveckla våra möbler.

Du får även vårt vänmail cirka två gånger i månaden, inbjudningar till våra vänkvällar, förhandstur till REA, möjlighet att vinna priser i våra medlemstävlingar och specialerbjudanden som är unika för våra Norrgavelvänner.

Bli Norrgavelvän

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli Norrgavelvän via formuläret i sidfoten nedan!

Det är helt kostnadsfritt att vara en Norrgavelvän och du kan när som helst välja att avregistrera dig (via länken i ditt senaste vän-mail). Läs mer i medlemsvillkoren för Norrgavels vänner.