Norrgavels vänner

Aktuella vänerbjudanden

20% på dukar & servetter från Norrgavel

Gäller 2/4 - 19/4 - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Duka bordet inbjudande med en linneduk som ger ett avslappnat och samtidigt stilrent intryck. Linnedukar & servetter från Norrgavel är tillverkade av 100% lin i högsta kvalitet. Tyget är förtvättat för att ge en extra mjuk och skön känsla. Välj mellan flera olika färger – enfärgat eller randigt.

Läs mer

20% på hyllsystem Sparring

Gäller 19/3 - 5/4 - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Med Sparring hyllsystem är det enkelt att platsbygga genomtänkt förvaring som förenklar och förskönar. Mixa och matcha Sparring hyllsystem i metall efter dina önskemål och behov. Bygg en hel vägg för böcker eller välj olika hylldjup för att skapa en arbetsplats. Valmöjligheterna är oändliga – låt kreativiteten flöda!

Läs mer

Handflätade korgar i vattenhyacint – 20% rabatt

Gäller 19/3 - 5/4 - endast i våra butiker

Vänerbjudande! Just nu erbjuder vi 20% rabatt på alla korgar flätade med vattenhyacint från Dixie.

Läs mer

Paketpris! Stol på köpet

Gäller tillsvidare - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Vid köp av matbord och minst 4 stolar, bjuder vi på den billigaste stolen.

Läs mer

Att vara Norrgavelvän

Välkommen till Norrgavels kundklubb! Vi har valt att kalla våra medlemmar för Norrgavelvänner. Norrgavelvänner får förhandsinformation om vad som händer i våra butiker, erbjudanden och nyheter i sortimentet och filosofin bakom vårt sätt att arbeta och utveckla våra möbler.

Du får även vårt vänmail cirka två gånger i månaden, inbjudningar till våra vänkvällar, förhandstur till REA, möjlighet att vinna priser i våra medlemstävlingar och specialerbjudanden som är unika för våra Norrgavelvänner.

Bli Norrgavelvän

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli Norrgavelvän via formuläret i sidfoten nedan!

Det är helt kostnadsfritt att vara en Norrgavelvän och du kan när som helst välja att avregistrera dig (via länken i ditt senaste vän-mail). Läs mer i medlemsvillkoren för Norrgavels vänner.