Norrgavels vänner

Aktuella vänerbjudanden

100 kronor rabatt på utvalda kuddar

Gäller 6/2 - 23/2 - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Just nu får du som är Norrgavelvän 100 kronor rabatt på utvalda kuddfodral. Vi älskar att bulla upp med många kuddar i våra soffor och det märks verkligen i vårt breda kuddsortiment.

Läs mer

20% på all metervara till gardiner

Gäller 20/2 - 8/3 - endast i våra butiker

Vänerbjudande! Inred tidlöst och ombonat med gardiner i härliga naturmaterial. Hos oss hittar du ett brett utbud av vackra gardintyger – både enfärgade och med livfulla mönster. Måttbeställ nya gardiner och få dem uppsydda av våra skickliga sömmerskor. Just nu erbjuder vi 20% rabatt på all metervara, vid samtidig beställning av gardinsömnad.

Läs mer

Paketpris! Stol på köpet

Gäller tillsvidare - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Vid köp av matbord och minst 4 stolar, bjuder vi på den billigaste stolen.

Läs mer

Att vara Norrgavelvän

Välkommen till Norrgavels kundklubb! Vi har valt att kalla våra medlemmar för Norrgavelvänner. Norrgavelvänner får förhandsinformation om vad som händer i våra butiker, erbjudanden och nyheter i sortimentet och filosofin bakom vårt sätt att arbeta och utveckla våra möbler.

Du får även vårt vänmail cirka två gånger i månaden, inbjudningar till våra vänkvällar, förhandstur till REA, möjlighet att vinna priser i våra medlemstävlingar och specialerbjudanden som är unika för våra Norrgavelvänner.

Bli Norrgavelvän

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli Norrgavelvän via formuläret i sidfoten nedan!

Det är helt kostnadsfritt att vara en Norrgavelvän och du kan när som helst välja att avregistrera dig (via länken i ditt senaste vän-mail). Läs mer i medlemsvillkoren för Norrgavels vänner.