Norrgavels vänner

Aktuella vänerbjudanden

20% rabatt på Norrgavels Eko-frotté

Gäller mellan 11/7 – 28/7 - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Enfärgade handdukar och badrumsmattor i 100% ekologisk bomullsfrotté. Rand och bård i nederkant samt diskret Norrgavel-logotyp som går ton i ton med frottén. Bomullen är certifierade enligt GOTS (Global Organic Textile Standard) och FAIRTRADE.

Läs mer

30% rabatt på Terra linneprodukter

Gäller mellan 13/6 – 27/7 - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Färgen Terra utgår och vi erbjuder 30% rabatt på Norrgavels linneprodukter i färgen Terra och Terra rand. Gäller sängkläder, handdukar, kimono & kökshandduk så länge lagret räcker tom 27 juli 2019.

Läs mer

Matta Spirit från Kateha 20%

Gäller mellan 27/6 – 30/8 - endast i våra butiker

Vänerbjudande! Matta Spirit handvävs i 100% ren ny kvalitetsull från Nya Zeeland på linnevarp. Vävtekniken ger en svagt rutmönstrad matta som är ton i ton. Finns i storlekarna 170x240 cm och 200x300 cm.

Paketpris! Stol på köpet

Gäller tillsvidare - online & i våra butiker

Vänerbjudande! Vid köp av matbord och minst 4 stolar, bjuder vi på den billigaste stolen.

Läs mer

Att vara Norrgavelvän

Välkommen till Norrgavels kundklubb! Vi har valt att kalla våra medlemmar för Norrgavelvänner. Norrgavelvänner får förhandsinformation om vad som händer i våra butiker, erbjudanden och nyheter i sortimentet och filosofin bakom vårt sätt att arbeta och utveckla våra möbler.

Du får även vårt vänmail cirka två gånger i månaden, inbjudningar till våra vänkvällar, förhandstur till REA, möjlighet att vinna priser i våra medlemstävlingar och specialerbjudanden som är unika för våra Norrgavelvänner.

Bli Norrgavelvän

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli Norrgavelvän via formuläret i sidfoten nedan!

Det är helt kostnadsfritt att vara en Norrgavelvän och du kan när som helst välja att avregistrera dig (via länken i ditt senaste vän-mail). Läs mer i medlemsvillkoren för Norrgavels vänner.