• kuddfodral från norrgavel

  Paketpris! 20% rabatt på kuddfodral vid köp av soffa

  Norrgavel förespråkar långsiktiga och väl genomtänkta val – i samklang med naturen. Kort sagt att konsumera mindre men bättre. För att uppmuntra detta förhållningssätt har vi tagit fram ett fint vänerbjudande till dig som önskar komplettera ditt köp av Norrgavel-soffa med tillhörande kuddfodral. Inredning som kommer förenkla och försköna vardagslivet under många år framöver.

  Rabattkod

  20% rabatt på samtliga extra kuddvar som du väljer att komplettera din soffa med. Ange koden "soffaochkuddfodral" i kassan, så dras rabatten av.*

  *Notera att rabatten endast gäller vid samtidig order av soffa och kuddfodral. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.


  Norrgavels sortiment av soffor

  Hos oss finns ett brett urval av vackra soffor som är gjorda för att hålla riktigt länge – både kvalitets- och designmässigt. Vare sig du letar efter en tygsoffa, en skinnsoffa, en träsoffa, en rymlig hörnsoffa eller en liten soffa till gästrummet så hittar du vad du söker.

  Norrgavels sortiment av kuddfodral

  På Norrgavel älskar vi kuddar. I ett nära samarbete med franska Caravane har vi under flera år utvecklat en kuddkollektion som är färgkoordinerad med våra möbeltyger. Kuddfodralen sys i exklusivt linne och bomullssammet. Våra soffor behöver kuddar - med den främre raden av extrakuddar i olika storlekar och tyger ger du soffan ditt helt egna personliga uttryck. Glöm inte att även innerkudden har stor betydelse för det färdiga resultatet och komforten. Mjuka och högkvalitativa innerkuddar av naturmaterial, i passande mått till våra kuddar, kan köpas separat.

  Visar 34 av 34 produkter