• Inredning till kontor

  Kontorsinredning

  Här hittar du allt du behöver för att skapa en miljövänlig, praktiskt och estetiskt tilltalande atmosfär i din verksamhet. Vi erbjuder ett brett sortiment av möbler och inredning för ert kontor som är tillverkade med naturliga material. Genom att välja våra hållbara alternativ kan du vara säker på att du minskar din miljöpåverkan samtidigt som du skapar en trivsam miljö för dina kunder. Vi eftersträvar så få olika material som möjligt och om vi använder fler i samma möbel, så ser vi till att de är väl separerade från varandra. Det underlättar såväl daglig skötsel som eventuella reparationer och framtida återvinning.

  KONTAKT

  foretag@norrgavel.se

  PRISLISTA & RABATTER

  Norrgavel arbetar inte med en specifik nettoprislista för inredning till kontorslokaler. Vi ger istället generella rabatter utifrån vår konsumentprislista eller offererar beroende på omfattningen av affärerna med våra kunder och volymer av enskilda produkter i projekt.

  MÖBELTYGER

  De flesta av våra möbeltyger klarar krav för offentlig miljö. Vill du använda insända tyger går det också bra till vissa möbler.