Linnekollektioner

Linnekollektion Blekrosa

Blekrosa är en helt oemotståndlig och mild kulör som verkligen kan övertyga även den som normalt sett inte väljer rosa detaljer i inredningen. Påslakan linne, Örngott linne, Duk/underlakan linne, Kimono Våffla, Handduk Våffla, Kökshandduk linne och Linneservett finns att välja bland i denna härliga, blekrosa kulör.

Se mer

Linnekollektion Brun

Brun är en ljuvligt mjuk linnekollektion. Samtliga linneprodukter i linnekollektionen Brun är tillverkade i 100% lin och är förtvättade för att kännas behagliga från första stund.

Se mer

Linnekollektion Gröngrå

Den populära linnekollektionen Gröngrå är just vad den heter – en kulör som är lika delar grå och grön. Den gröngrå nyansen upplevs harmonisk och lugn, men bidrar samtidigt med en tydlig personlighet till rummet.

Se mer

Linnekollektion Ljusgrå

Den tidlöst vackra linnekollektionen Ljusgrå har en sober kulör som passar in i alla rum oavsett vilka övriga färgpaletter som dominerar där.

Se mer

Linnekollektion Oblekt

Vår mest naturliga linnekollektion heter Oblekt. Denna fina kulör har linnet helt naturligt – när ingen infärgning sker. Linne är ett klassiskt material som alltid känns lika rätt oavsett rådande trender.

Se mer

Linnekollektion Vit

Vår linnekollektion Vit i klassiskt vitt är både elegant och avslappnad på samma gång. Det är enkelt att älska naturmaterialet lin – både dess egenskaper och känslan av att stryka med handen över det mjuka tyget.

Se mer

Linnekollektion Grå

Den sobert vackra linnekollektionen Grå har en tidlös kulör som passar in i alla rum oavsett övriga färgpaletter i inredningen. Duka elegant med grå linneduk, välj handdukar och kimono i matchande kulör, bädda med mjukaste linnelakan, eller addera en extrakudde i soffan med kuddfodral i stilrent, grått linnetyg.

Se mer

Linnekollektion Havregul

Linnekollektionen Havregul har en skir och behaglig kulör som med naturlig självklarhet passar in i olika miljöer och rum. Den mjukt havregula nyansen upplevs harmonisk och lugn, men bidrar samtidigt med en explicit personlighet till rummet.

Se mer