Linnekollektioner

Linnekollektion Blekrosa

Blekrosa är en helt oemotståndlig och mild kulör som verkligen kan övertyga även den som normalt sett inte väljer rosa detaljer i inredningen. Påslakan linne, Örngott linne, Duk/underlakan linne, Kimono Våffla, Handduk Våffla, Kökshandduk linne och Linneservett finns att välja bland i denna härliga, blekrosa kulör.

Se mer

Linnekollektion Celadon

Celadon är en ljuvligt mjuk linnekollektion som har en alldeles unik och mildgrön färgnyans. Samtliga linneprodukter i linnekollektionen Celadon är tillverkade i 100% lin och är förtvättade för att kännas behagliga från första stund.

Se mer

Linnekollektion Gröngrå

Den populära linnekollektionen Gröngrå är just vad den heter – en kulör som är lika delar grå och grön. Den gröngrå nyansen upplevs harmonisk och lugn, men bidrar samtidigt med en tydlig personlighet till rummet.

Se mer

Linnekollektion Ljusgrå

Den tidlöst vackra linnekollektionen Ljusgrå har en sober kulör som passar in i alla rum oavsett vilka övriga färgpaletter som dominerar där.

Se mer

Linnekollektion Oblekt

Vår mest naturliga linnekollektion heter Oblekt. Denna fina kulör har linnet helt naturligt – när ingen infärgning sker. Linne är ett klassiskt material som alltid känns lika rätt oavsett rådande trender.

Se mer

Linnekollektion Vit

Vår linnekollektion Vit i klassiskt vitt är både elegant och avslappnad på samma gång. Det är enkelt att älska naturmaterialet lin – både dess egenskaper och känslan av att stryka med handen över det mjuka tyget.

Se mer