• Örum 119


  Upplev Österlen i Norrgavel-anda!

  Mitt emellan de skånska byarna Löderup och lilla Örum ligger det charmiga gårdshotellet Örum 119. Förutom gårdshotellets vackra rum inredda med Norrgavel-möbler och det fristående "Norrgavelhuset", så finns här även ett prunkande orangeri, en butik för trädgård och hem, surdegspizza och en glassverkstad för finsmakarenen – och den ändlösa himlen och slättlandskapet förstås. 

  Örum 119 är ett litet gårdshotell på Österlen med stor kärlek för detaljer. Gårdshotellet huserar i en före detta skola med totalt 15 gästrum, var och ett varsamt inrett till känslan av ett hem bortom hemmet. Tanken som genomsyrar hela verksamheten är att följsamt låta årets skiftningar och det omgivande landskapets enkelhet vara en rörlig kuliss av inspiration. 

  Norrgavelhuset

  "Norrgavelhuset är en perfekt hideaway – ett lyxigt boende inrett med Norrgavel mitt på Österlen."


  I denna harmoniska miljö, ett stenkast från havet och mitt på det skånska slättlandskapet, har Norrgavels grundare Nirvan Richter inrett ett helt hus för det goda samtalet och sociala samvaro. Detta hus har fått det passande namnet Norrgavelhuset. Huset har ett sovrum med dubbelsäng, badrum med badkar och dusch, kök, sällskapsrum med matplats och en egen uteplats. En perfekt "hide-away" för dig som söker ett lyxigt boende på Österlen – en avskild och inspirerande plats som samtidigt tillhandahåller gårdshotellets alla bekvämligheter. Njut av en enastående personlig atmosfär, exklusivt och bekvämt inrett med Norrgavel-möbler.

  Läs mer om Norrgavelhuset.

  Butik Örum 119

  "Örum 119 är en harmonisk plats som präglas av passion för hantverk, hållbarhet och livet i trädgården och köket."


  I Butik Örum 119 hittar du krukor, trädgårdsredskap, arbetskläder, japanska handdukar, japanska tekannor och choklad. Allt noga utvalt för att kunna njutas av och användas i många år. Här finns även en kollektion fröer med sällsynta luktärter.

  Läs mer på www.orum119.se.