Liten yta, stora tankar

Få ut mer av dina kvadratmetrar med några enkla tips

Eftertanke & långsiktighet

Visionen kring Norrgavel bygger på eftertanke och långsiktighet. Hos oss möts du av taktila naturmaterial och en atmosfär som stimulerar sinnena. Vi eftersträvar en upplevelse som till viss del hämtar inspiration från svunna tider – när varje inredningsköp var en högtidlig investering, gjord för att hålla i åtminstone en livstid. Beslut som måste få ta sin tid.

Ända sedan starten 1993, har vi valt att använda massivt trä till våra möbler – ett passionerat och hållbart val. Ta del av Norrgavels träguide och lär dig mer om detta unika och levande material.

Nyheter

Påshylla i ek

En efterlängtad & önskad nyhet

Bli Norrgavelvän!

Vi har valt att kalla våra medlemmar för Norrgavelvänner. Norrgavelvänner får förhandsinformation om vad som händer i våra butiker, erbjudanden och nyheter i sortimentet och filosofin bakom vårt sätt att arbeta och utveckla våra möbler.

Av naturen, med naturen

Norrgavel grundades 1993 av arkitekten & formgivaren Nirvan Richter – ett svenskt företag som växte fram ur en längtan efter tidlöst formgivna möbler i samklang med naturen. Norrgavels designmöbler och inredningsdetaljer karaktäriseras än idag av ord som enkelhet, känsla och närvaro, liksom ärlighet och hållbarhet. Okonstlat och utsökt.

Norrgavels miljöarbete


Formskönhet, funktion & hållbarhet

Norrgavels designmöbler formges och tillverkas utan kompromisser. Alltid med stor omsorg om detaljer, funktion och formskönhet. Vi kombinerar traditionellt möbelsnickeri med modern teknik och väljer hållbara och miljövänliga naturmaterial. Rena material som är hämtade från naturen, och kan återvända dit som jord och mull när den tiden kommer. Eftersom vi valt att arbeta med naturmaterial kommer våra möbler att åldras vackert och naturligt. Materialen vi använder oss av gillar dessutom att bli använda. Många av möblerna går att få tillbaka till nyskick igen genom exempelvis slipning och oljning. Möblerna är konstruerade för att lätt kunna kläs om, målas och repareras. Norrgavel gör möbler och inredningsdetaljer som är gjorda för att hålla i generationer. Tidlösa skandinaviska klassiker som känns lika rätt nu som om 5, 20 och 50 år.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info