• Sinnlig inredning i sovrummet

  NATURLIGT VILSAMT

  Hur får man sovrummet att bli en källa till harmonisk sömn och återhämtning? En bra början är att välja sängkläder, mattor och övriga textilier av rena naturmaterial och i behagliga kulörer. Samt att inreda med tidlöst formgivna möbler i massivt trä.

  Välmåendet ökar när vi omger oss med material, dofter och texturer som är sinnliga och äkta – samtidigt som det är både hållbart och vilsamt vackert!

  Norrgavels påslakanset är tillverkade av 100% lin och förtvättade för att kännas riktigt mjuka och behagliga från första stund. Lin är en naturfiber och ett levande material, med egenskaper som gör påslakanen svala när det är varmt och värmer då det är kyligare ute. Se alla våra linnekollektioner här.

  Överkast grovt linne är en ljuvlig inredningsdetalj som är vävd i en rejäl linnekvalitet med ordentlig tyngd, som ger ett vackert fall. Överkastets gerade hörn utgör en genomarbetad och mjuk detalj. Överkast grovt linne finns nu även i kulören off-white.


  LJUVLIGA LINNE – INFO & SKÖTSELRÅD

  Samtliga linneprodukter från Norrgavel är tillverkade av 100% lin och är förtvättade för att ge en mjuk och behaglig känsla från första stund. Lin är en naturfiber, ett ljuvligt skönt naturmaterial som andas avslappnad elegans och som dessutom är hållbart i dubbel bemärkelse. Vårda dina linneprodukter väl, så håller de ännu längre:

  Maskintvätt max 40°. Torktumla vid låg temperatur för att behålla linets mjukhet. Strykning vid låg temperatur. Använd ej blekmedel. Tänk på att knapparna på våra sängkläder ej tål mangling

  Lin har en naturligt antiseptisk effekt, vilket gör det extra skonsamt för huden. Den som en gång provat linnelakan brukar inte vilja bädda sängen med något annat.