Kroklister

Kroklisterna är riktiga storfavoriter hos Norrgavel – minimalistiska förvaringsmöbler som skapar ordning på ett tidlöst och enkelt sätt. Dessutom är kroklister både förskönande och funktionella på en och samma gång.

Familjen Kroklist

I familjen Kroklist ingår Kroklist Rak, Kroklist Rundad och Kroklist Vertikal. Hitta det uttryck och den form som passar bäst hemma hos dig; en horisontell ger bra överblick, en vertikal kräver mindre plats. Välj sedan längd beroende på hur många krokar som behövs. Vi kallar den Kroklist, men kärt barn har många namn – knopplist, trälist, hängare, krokbräda, knoppbräda, klädhängare, shakerbräda, shaker-list eller vägghängare... En minimöbel som tillför mycket i all sin enkelhet, oavsett vad man väljer att kalla den.

Universell förvaring för alla rum

Kroklisten är en förvaringslösning som passar lika bra oavsett rum. Skruva upp en Kroklist Rak i hallen och skapa harmonisk ordning bland alla jackor, skohorn och halsdukar. Häng hundkopplet eller tygpåsen på en Kroklist Vertikal i hallen eller låt alla i familjen få en egen krok i badrummet med en Kroklist Rundad. Få ordning i köket samtidigt som det blir en hemtrevlig känsla när kökshanddukar, grytlappar och diverse köksredskap får sina egna krokar. Och i sovrummet passar den perfekt för att enkelt kunna hänga upp morgonrock, kimono, nattlinne och andra kläder.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info